Acenteleriyle iş birliğine, onların nitelik ve nicelik gelişimine öncelik veren AcnTURK Sigorta bu kez Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla bölgedeki acenteleriyle bir araya gelerek “Orta Anadolu Bölge Toplantısı”nı gerçekleştirdi.
22 Aralık 2023 tarihinde The Green Park Otel’de düzenlenen toplantı Ankara, Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Bolu ve çevre illerden gelen acentelerin katılımıyla gerçekleşti.  Bölge toplantısında AcnTURK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, AcnTURK Sigorta Genel Müdürü Ali Murat Dişci ve Yönetim Kurulu İletişim Danışmanı Dr. İsmail Kızılbay’ın konuşmalarına yer verildi.

Yaklaşık 500 acentenin katılımıyla gerçekleşen kapsamlı toplantı, AcnTURK Sigorta’nın başarı dolu serüvenine ışık tuttu. Toplantıda katılımcılara şirketin köklerinden başlayarak büyüme süreci anlatılırken, 2023 yılındaki önemli kilometre taşlarına odaklanılarak, yıl içinde piyasaya sunulan ürünlere ve bu ürünlerin sektördeki yeri konusunda bilgiler paylaşıldı.

Toplantının bir diğer önemli bölümü, kasım sonu itibariyle şirketin üretim rakamları ve karlılık performansıyla ilgili verilerin detaylandırılmasıydı. Bu sayede, acentelere AcnTURK Sigorta’nın güçlü yanları ve potansiyel gelişim alanları hakkında açık bir resim sunuldu.

Ali Murat Dişci; “AcnTURK Sigorta başarılı bir 2023 yılı geçirdi. Şirketin bu başarısı yıl sonu itibariyle ürettiği sonuçlara yansıyacak ve fark yaratacaktır. 2024 yılı da oto dışında kalan branşlarda ağırlığımızı hissettirdiğimiz bir yıl olacak. Acentelerimizin şirketimize olan tutkusu ve desteği bizleri motive ediyor. Önümüzdeki dönemde AcnTURK Sigorta’nın Holdingleşme sürecinin de tamamlanmış olmasıyla gücüne güç kattığını, hak ettiği noktalara hızla geldiğini göreceğiz. Acentelerimizin desteği yeni başarıların anahtarıdır” söylemlerinde bulundu.

Eski adıyla ANKA Grup Yatırım Danışmanlık A.Ş. yeni adıyla AcnTURK Holding’in oluşma süreci için bütün değişikliklerin oy birliği ve Genel Kurul’un onayıyla tamamlandığı bilgisini aktaran Murat Büyükçelebi, Holding bünyesinde yer alan AcnTURK Sigorta ile ilgili alınan kararlar ve diğer bağlı şirketlerin faaliyetleri hakkında da acenteleri bilgilendirdi.

Murat Büyükçelebi; “Önceden ifade ettiğimiz gibi, Sigorta Holding olarak yolumuza devam edeceğimizi söylemiştik ve bu hedefimize ulaştık. AcnTURK Sigorta gibi diğer şirketlerimizin de Holdingimizin öncüsü olarak büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Bu süreçte, Holdingimizin ve diğer şirketlerimizin oluşumuna katkıda bulunan değerli ortaklarımızı tebrik ediyorum” Diyerek konuşmasını tamamladı.

Gülen ve Obalı'dan iki günlük ‘komşu’ ziyareti Gülen ve Obalı'dan iki günlük ‘komşu’ ziyareti

Verimli geçen toplantıda katılımcıların soruları da cevaplandırıldı. Acentelerin talepleri detaylı bir şekilde ele alınarak, herhangi bir konunun yanıtsız kalmamasına özen gösterildi. Acenteler arasında oluşan olumlu enerjiyi pekiştirmek adına gala yemeği düzenlendi.  Konuk sanatçı olarak Mirkelam’ın katıldığı gala yemeğinde, etkinlik, katılımcılara keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunarken aynı zamanda sektördeki güç birliğinin önemini vurguladı.

Editör: Yaren Akkuş