Editör/Çeviri: Yaren AKKUŞ

Fransız global sigorta şirketi AXA’nın yeni stratejik planları belli oldu. AXA Group CEO’su Thomas Buberl, sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayarak, dünya markası şirketin önümüzdeki süreçte izleyeceği stratejik planlarını duyurdu.

AXA’nın 2023'teki finansal performansı, stratejik #DrivingProgress2023 (ilerleme) planımızın başarısını vurgulamaktadır” diyen Buberl, temel hedeflerine ulaştıklarını söylüyor.

Buberl, “Hisse başına temel kazançta büyüme hedefi aşıldı. Özkaynak kârlılığımız hedef aralığımızda. Nakit akışları beklentilerimizi aştı. Solvency II (risk belirlemede sıfır hata payı) oranımız hedefimizin çok üzerinde” diyor.

Quick Sigorta yedinci yaşını kutluyor Quick Sigorta yedinci yaşını kutluyor

Konuşmasında çalışanlarına ve acentelerine teşekkür eden Buberl, “Son birkaç yıldaki belirsiz jeopolitik ve ekonomik manzaraya rağmen, Grubumuz sağlamlığını ve dayanıklılığını kanıtlamıştır. Bu, çalışanlarımızın ve acentelerimizin özverisinin ve sıkı çalışmasının bir kanıtıdır. Çabalarınız bu planın başarısının temel taşı olmuştur. Her birinize teşekkür ederim” dedi.

2016 yılından bu yana AXA’nın önemli bir dönüşüm geçirdiğine dikkat çeken Buberl, şunları söylüyor: “Grubumuz artık her zamankinden daha çevik ve sağlam duruyor. Bu temelde, hızla değişen bir dünyada ve sigorta sektöründe toplumdaki rolümüzü geliştirmeye ve genişletmeye devam edeceğiz. Bu videoda yeni stratejik planımızın üç ayağını açıklamaktan mutluluk duyuyorum. AXA, toplumsal ve ekonomik dönüşümlere ayak uydurarak, insani ilerlemeyi misyonunun merkezine yerleştiren yenilikçi ve dinamik bir şirket olmaya devam edecek.
Çok krizli bir dünyada, en önemli olanı korumak için her zaman müşterilerimizin yanında olacağız. İşimiz bununla ilgili!”

videoyu izlemek için tıklayınız.

Editör: Veli Karadeniz