Hasan Burak Karadeniz / SİGORTAMNEWS

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, projelerini anlattığı tanıtım toplantısında Bireysel Emeklilik Sistemi benzeri bir fon vaadinde bulundu.

Sigorta sektörü gereğini yapmıştır Sigorta sektörü gereğini yapmıştır

Beşiktaş'ın gelir kalemlerini arttırmak üzere siyah-beyazlı taraftarlara vaatlerini anlatan Hasan Arat’ın projeleri arasında Beşiktaş bireysel emeklilik fonu da bulunuyor.

“Yeni gelir kalemleri oluşturmak için acil çözümlere ihtiyaç var” diyen Arat, “Beşiktaşlılara özel dijital cüzdan ve kredi kartını da kapsayan sadakat programını hayata geçireceğiz. Yeni doğan bebeğimize Beşiktaş kartı verilecek. Burada biriken hesabıyla büyüdüğünde kulübümüze üye olabilecek. Kartal Yuvalarında ve kafe, restoranlarda Beşiktaş puan kazandıracak. Kombine, üyelik aidatı ve kurum ödemelerinin yanı sıra İstanbul Kart'a puan aktarabilecek” dedi.

Beşiktaş yatırım fonunu kuracaklarını da sözlerine ekleyen Arat, “Beşiktaş girişim sermayesi fonunu kuracağız. Beşiktaş bireysel emeklilik fonunu kuracağız. Beşiktaş uygulaması sayesinde özel şartlarda kredi kullanabilecek. Dünyanın önde gelen bankalarla ve yönetim şirketiyle prensip anlaşmasına vardık. Kazanılan puanlar tokena (tokın) dönüştürülecek. Beşiktaş uygulamasıyla boş kalan koltuklara son dakika satışı yapılabilecek. Kadınlar ve çocuklar için ayrı fırsatlar sunacağız. Üniversiteli gençler için finansal kolaylıklar sağlayacağız. Bu dijital proje, Beşiktaş'a yılda 25 milyon dolar para getirecek” diye konuştu.

Editör: Veli Karadeniz