Bupa Türkiye bayram öncesi önemli konuklarını ağırladı. Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gökhan Gürcan yaptığı açıklamada Bupa Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Roger Davis, Bupa Grup CEO’su Iñaki Ereño ve Bupa Grubu ELA (Europe & Latin America) CEO’su Iñaki Peralta ve yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul’da bir araya geldiklerini duyurdu.

Gürcan, sosyal medya platformu Linkedin’dan yaptığı paylaşımda, “Bupa Türkiye olarak Bupa Grubu’nun yönetim kurulu başkanı sayın Roger Davis, Bupa Grup Ceo’su Iñaki Ereño ve globalde bağlı olduğumuz bölge olan ELA (Europe & Latin America) CEO’su sayın Iñaki Peralta liderliğinde Bupa’nın değerli yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul’da bir araya geldik” dedi.

Katılım Emeklilik sağlıktaki hedefini açıkladı Katılım Emeklilik sağlıktaki hedefini açıkladı


“İki günlük konsantre ve oldukça verimli geçen programımızda, hem hayallerimizi ve Bupa Türkiye’nin büyüme stratejilerini birlikte değerlendirdik hem de yepyeni iş kollarımıza derinlemesine tanıklık ettik” diyen Gürcan’ın o paylaşımı şöyle:

Bupa3

“Bu kapsamda da senCard Dental’in Bağdat Caddesi’ndeki şubesini ziyaret ettik ve Bupa ailesinin en yeni üyesi olan CGMGroup Medical Türkiye ekibi ile bir araya gelerek, kocaman bir Bupa ailesi olarak Town Hall 2024 toplantımızı tüm yönetim ekibinin de katılımıyla gerçekleştirdik. İngiltere İstanbul Başkonsolosu Sayın Kenan Poleo ve ekibinin muhteşem ev sahipliğinde çok samimi paylaşımlarımız oldu. Dünya’nın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Bupa ailesinin stratejilerinin paylaşıldığı, Türkiye pazarındaki büyüme odaklı yatırımlarımızın görüşüldüğü; aynı zamanda Bupa Türkiye’nin geçmişten günümüze gelişen stratejik ve dijital dönüşümünü değerlendirdiğimiz dolu dolu bir organizasyon oldu.”

“Son derece keyifli ve verimli geçen bu organizasyonda ev sahipliği yapmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Bize, şirketimize ve ülkemize olan güvenleri ve katkılarından dolayı Roger Davis, Iñaki Ereño, Iñaki Peralta ve Bupa’nın katılım sağlayan tüm yönetim kurulu üyelerine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: Yaren Akkuş