Abdullah Özcan Haberleri

Abdullah Özcan haberleri ve güncel Abdullah Özcan gelişmeleri, Abdullah Özcan ile ilgili tüm video, Abdullah Özcan fotoğrafları ve Abdullah Özcan haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

“Poliçe yaptırırken önceliğiniz, ödeyeceğiniz prim değil, poliçenizin ömür boyu yenileme garantisini kapsaması olmalıdır.”

Sigorta Gündemi

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Abdullah Özcan, bankalara getirilecek sistemin sigorta şirketlerine de uygulanması gerektiğini vurguladı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılığın Yeni Stil’i sloganıyla Ocak 2023’de ruhsat alan Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği 1’inci yaşını kutluyor.

Bireysel Emeklilik

Abdullah Özcan: Yılbaşından itibaren uygulanmaya başlayacak yeniliklerle BES’in yıldızı daha da parlayacak.

Sigorta Gündemi

İklim krizinin tetiklediği hava olayları ve artan doğal afetler ışığında, KOBİ'ler için risk yönetimi hayati önem taşımaya başladı.

Sigorta Gündemi

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Abdullah Özcan;

Sigorta Gündemi

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, geçen ay yapılan bir düzenleme ile ZDS yerini, Zorunlu Afet Sigortası’na (ZAS) bırakacağını...

Sigorta Gündemi

Enflasyon, kur artışları, mevsimsel şartlar gibi pek çok ekonomik koşul, özellikle KOBİ’leri olumsuz etkiliyor.

Sigorta Gündemi

Türkiye’deki işletmelerin yüzde 99.8’ini oluşturan 3.2 milyon KOBİ’nin maalesef henüz çok ufak bir yüzdesi bu sigortanın farkında.

Sigorta Gündemi

“Steel İş Ortağım Programı”nı başlatan Steel Sigorta, başta kadınlar ve gençler olmak üzere toplam 61 girişimciye kendi işinin sahibi olma...

Sigorta Gündemi

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Abdullah Özcan ile yaptığımız röportajı okuyup izlediğinizde neden bu başlığı kullandığımızı anlayacaksınız.

Sigorta Gündemi

Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu yediden yetmişe herkes söylüyor. Hepimiz deprem üreten topraklar üzerinde oturduğumuzun bilincindeyiz.