Allianz Trade Haberleri

Allianz Trade haberleri ve güncel Allianz Trade gelişmeleri, Allianz Trade ile ilgili tüm video, Allianz Trade fotoğrafları ve Allianz Trade haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Ekonomi

Allianz Trade Ekonomik Araştırmalar Sektor Risk Raporu’na göre 2024 yılı küresel otomotiv sektörü için zor geçeceğe benziyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Trade’nin Ekonomik Raporu’na göre Dünya genelinde her 5 şirketten 1'i tedarikçilerine 90 gün sonra ödeme yapıyor!

Ekonomi

Allianz Trade’in hazırladığı rapora göre 2023 yılında küresel alacak vadeleri ve işletme sermayesi gereksinimleri rekor düzeye yükseldi.

Sigorta Gündemi

Global ticari alacak sigortası şirketi Allianz Trade, her yıl hazırladığı sektör raporlarını yayınlamaya bu yıl İnşaat Sektörü Raporu ile başladı.

Ekonomi

Allianz Trade’in son Küresel İflas Raporu, global ekonomi için dikkatle izlenmesi gereken veriler içeriyor.

Ekonomi

Allianz Commercial, 92 ülkeden, risk yönetimi yapan 3 binden fazla uzmanın görüşleriyle hazırlanan Allianz Risk Barometresi’nin 13’üncüsünü yayınladı.

Ekonomi

Allianz Trade’in İnşaat Sektörü Risk Raporu’na göre, Batı Avrupa’daki iflas artışlarına karşın Türkiye’de inşaat sektörü büyümeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Küresel Ekonomik Görünüm Raporu’na göre, küresel GSYH'nin yüzde 60'ını oluşturan ülkelerin 2024 yılının seçim takvimi, ekonomik belirsizliği artıracak.    

Ekonomi

Allianz Trade’in Küresel Ekonomik Görünüm Raporu’na göre, küresel GSYH'nin yüzde 60'ını oluşturan ülkelerdeki seçimler, ekonomik belirsizliği artıracak.

Sigorta Gündemi

Global ticari alacak sigortası şirketi Allianz Trade, yeni pazar arayışında olan ihracatçıların ilgisini çekecek bir rapor hazırlayarak Hindistan’ı ele aldı.

Ekonomi

Global ticari alacak sigortası şirketi Allianz Trade yeni pazarlar arasında dikkat çeken Afrika’yı mercek altına aldı.

Sigorta Gündemi

Allianz Trade’in uzman ekonomistleri ticaret, finans ve ekonomi dünyasına ışık tutan raporları arasına 2023-2025 Küresel Ekonomik Görünüm Raporunu da ekledi.