Allianz türkiye Haberleri

allianz türkiye haberleri ve güncel allianz türkiye gelişmeleri, allianz türkiye ile ilgili tüm video, allianz türkiye fotoğrafları ve allianz türkiye haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Hayat ve Özel Emeklilik

Allianz Türkiye, kritik hastalık, ameliyat ve maluliyet risklerini de on yıllık süre ile teminat altına alan ‘Her An Yanında Hayat...

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Evren Ayorak, “Yılın CIO’su” ödülünü kazandı.

Sigorta Gündemi

“Bir Kız Gelecek” adlı kurumsal sosyal sorumluluk programını yürüten Allianz Türkiye, “Eğitimde Fırsat Eşitliği” kategorisinde ödüllendirildi.

Sigorta Gündemi

Allianz Commercial tarafından gerçekleştirilen yıllık küresel iş dünyası riskleri araştırması Allianz Risk Barometresi'nin 2024 sonuçları açıklandı.

Yaşam

Allianz Türkiye, Koruncuk Vakfı ile başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk programı “Bir Kız Gelecek” için özel bir reklam kampanyası hazırladı.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye’nin Girişimciler Ofisi programı; sigorta ve finans sektöründe deneyimli çalışanların kendi acentesini kurma hayallerine destek oluyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, acentelerin etkinliğini ve yetkinliğini artıracak yeni bir mobil uygulama geliştirdi: DigitAll

Sigorta Gündemi

Ford Trucks, ağır ticari araç sahiplerine sunduğu kasko hizmeti için Allianz Türkiye ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, ‘İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri’ araştırmasında, üst üste dokuzuncu kez en beğenilen sigorta şirketi seçildi.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye ve TEGV, 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve Şanlıurfa’ya göç eden çocuklar için çok anlım bir etkinlik düzenledi.

Bireysel Emeklilik

Allianz Türkiye, bir ilki gerçekleştirerek Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcılarına Tarım Fonu’nu sundu.

Sigorta Gündemi

Cumhuriyet’in 100. yılında Allianz Türkiye, Cumhuriyet ile yaşıt bir kurum olarak çok katmanlı ve uzun soluklu bir kurumsal sosyal sorumluluk...