Anadolu Sigorta Haberleri

Anadolu Sigorta haberleri ve güncel Anadolu Sigorta gelişmeleri, Anadolu Sigorta ile ilgili tüm video, Anadolu Sigorta fotoğrafları ve Anadolu Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın 2023 yılında Beykoz’da başlattığı ‘Anadolu Sigorta Kütüphaneleri’ projesi bu sene de büyüyerek devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Görme engelli kullanıcılar için BlindLook ile iş ortaklığı gerçekleştiren Anadolu Sigorta, kapsayıcı markaların buluştuğu EyeBrand Beyond Darkness Ödül Töreni’ne katıldı.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, sigortacılık sektöründeki gelişmeleri paylaşmak ve sigortacılığın geleceğini şekillendirmek için Anadolu Buluşmaları’na başladı.

Sağlık Sigortaları

Sigortacılık alanında kariyer yapmak isteyen gençler, Anadolu Sigorta’nın Genç Anadolu projesi ile acente olma şansı yakalayacak.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın hisse senedi ANSGR, piyasa değeri ve işlem hacmi en yüksek 100 hisse senedini gösteren BIST 100 endeksine dahil...

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik adımlarını UN Women Türkiye’nin Sözden Eyleme WEPs Programı ile sürdürüyor.

Sağlık Sigortaları

Anadolu Sigortalıların Türkiye’nin birçok ilinde hizmet alabilecekleri anlaşmalı kurumlara, 2023 yılından bu yana 441 yeni kurum eklendi.

Sigorta Gündemi

#DahaEşit Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nı yürüten Anadolu Sigorta, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’nün sahibi oldu.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, çocukları sigorta süreçleriyle tanıştırmak amacıyla KidZania İstanbul’da, Bölge Müdürlüğü’nü açtı.

Sporun Sigortası

Anadolu Sigorta, İzmir’in Selçuk ilçesinde 9-10 Mart tarihinde düzenlenecek Ephesus Ultra Maratonu’nun destekçileri arasına katıldı.

Sigorta Gündemi

Gençlere destek olmak ve istihdam sağlamak amacıyla “Genç Anadolu” projesini 2021 yılında hayata geçiren Anadolu Sigorta, 2023 yılında devam ettiği...

Sigorta Gündemi

ecordingApp’e katılan çalışanlar, doğa dostu görevlerini gerçekleştirerek ecopuan kazanıyor ve o puanları uygulamadaki markette harcayabiliyorlar.