Anadolu Sigorta Haberleri

Anadolu Sigorta haberleri ve güncel Anadolu Sigorta gelişmeleri, Anadolu Sigorta ile ilgili tüm video, Anadolu Sigorta fotoğrafları ve Anadolu Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

Anadolu Sigorta, Uludağ Premium Ultra Trail'in ana sponsoru olarak katılımcılara zirveyi zorlarken güvenli bir yarış vadediyor.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın sürdürülebilirlik bakış açısı ile devreye aldığı Ormanın Gözleri projesi, 22. Altın Pusula Ödülleri'nde ödül kazandı

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Brandverse Awards’ta üç farklı projesiyle üç ödülün sahibi oldu.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın Konya merkezli kurduğu Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü, 3 Haziran tarihi itibarıyla faaliyetlerine başladı.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta tarafından düzenlenen Anadolu Buluşmaları’nın ikincisi Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

Sigorta Gündemi

Dijitalleşme alanında eriştiği seviye ile müşterilerini inovatif ürün ve hizmetlerle buluşturan Anadolu Sigorta, iki yeni koordinatör ataması yaptı.

Geleneksel Anadolu Sigorta Acenteler ve Türkiye İş Bankası Müdürler Toplantısı, bu yıl 21-26 Mayıs tarihleri arasında KKTC’de düzenlendi.

Anadolu Sigorta, Bir kez Daha Sigortacılık Alanında Türkiye’nin En İtibarlı Markası Oldu

Anadolu Sigorta, Kasko Sigortası’nın trafikteki kötü anları güzel hatıralara dönüştürme gücünü aktaran reklam filmi ile Effie Türkiye’de Altın Ödül kazandı.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Korhan Kuyu, BMI Business School’un En Etkin 50 Teknoloji Lideri Listesi’nde yer aldı.

Türkiye İş Bankası ve Anadolu Sigorta iş birliği ile hayata geçirilen kefalet sigortası ürünü ile ihracatçı müşterilerin finansmana erişimi kolaylaşıyor.

Anadolu Sigorta’nın 2023 yılında Beykoz’da başlattığı ‘Anadolu Sigorta Kütüphaneleri’ projesi bu sene de büyüyerek devam ediyor.