Axa sigorta Haberleri

axa sigorta haberleri ve güncel axa sigorta gelişmeleri, axa sigorta ile ilgili tüm video, axa sigorta fotoğrafları ve axa sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley finalinde Halkbank, Arkas Spor’u finalde 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar’da şampiyon Ankara’da oynanacak dörtlü final maçlarında belli olacak.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ‘Yeni Jenerasyon Mobilite Ekosistemleri’ panelinde, Sigorta ve Bağlantılı Elektrikli Araçlar konularıyla ilgili konuştu.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, sürdürülebilir gelişim ve büyüme odağında AXAlıları geleceğe taşıyan yeni bir inisiyatifi daha hayata geçirdi.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, ülkemizin 11 ilini etkileyen ve asrın felaketi olarak tanımlanan depremlerin yıl dönümünde bölgedeydi.

Sağlık Sigortaları

Yeni ürünleri ile birlikte özel sağlık sigortalarında başvuru formu gerektirmeden hızlı teklif alma imkânı sunan AXA, sigorta sektöründe bir ilke...

Sporun Sigortası

AXA Sigorta, voleybola verdiği destek kapsamında Altınordu Voleybol ile Değerler Ortaklığı anlaşmasına imza attı.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, 2019 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle hayata geçirdiği Gelecek Fakültesi eğitim programının yeni dönemini...

Sigorta Gündemi

14-15 Aralık’ta ESA Arena’da gerçekleşen Brand & Sport Summit 2023’te, AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken konuşmacı olarak yer aldı.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta Bireysel Ürün Fabrikası Direktörü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Fatih Göze, AXA Elektrikli Araç Kasko Sigortası’nın farklılıklarını anlattı.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi 8. haftası 19 Kasım’da oynanan maçlarla sona erdi. İlk üçte yer alan takımlar rakiplerine set vermedi.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, “İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak” marka amacı doğrultusunda sanata destek vermeye devam ediyor.