BNP Paribas Cardif Haberleri

BNP Paribas Cardif haberleri ve güncel BNP Paribas Cardif gelişmeleri, BNP Paribas Cardif ile ilgili tüm video, BNP Paribas Cardif fotoğrafları ve BNP Paribas Cardif haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif, Cihaz Koruma Sigortası ile sertifikalı olarak yenilenmiş elektronik cihazları da belli risklere karşı koruma altına alıyor.

Yaşam

BNP Paribas Cardif, tüm çözüm ve hizmetlerinde olduğu gibi işveren markası kimliğiyle de değer katan uygulamalara imza atıyor.

Sağlık Sigortaları

BNP Paribas Cardif; maddi olduğu kadar manevi olarak da yıpratıcı olan tedavi süreçlerinde kadınlara tam destek sağlıyor.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif Emeklilik, yatırım araçlarının ve kurucusu olduğu BES fonlarının 5 yıllık getiri karşılaştırma tablosunu açıkladı.

Sigorta Gündemi

Türkiye’nin en geniş kapsamlı sigorta platformlarından olan BNP Paribas Cardif ile Koçfinans güçlerini birleştirdi.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif, BZY Fonu ve BPU Fonu ile 2023’ün en çok kazandıran BES fonları arasında yer aldı.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı anısına "Kredi Kartı Koruma Hayat Sigortası" yaptıran müşterileri adına 5 bin adet fidan bağışlıyor.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif, 50’ye yakın gönüllü çalışanıyla gerçekleştirdiği atölyelerle 500 çocuğu bilimle buluşturdu.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif, BPU Fonu ile BEFAS’ta işlem gören Kamu Dış Borçlanma Araçları fonları arasında 1'inci sırada yer alıyor.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif’in BES müşterileri hem “Ek Katkı Payı Kampanyası’ndan” hem de “Fonlardan” kazanıyor…

Sigorta Gündemi

Ebeveynlere çocuklarının tüm eğitim hayatında gereksinim duyabilecekleri yüksek tutarlı ve 20 yıla kadar geçerli olan uzun süreli bir teminat sunuyor.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif, “sertifikalı olarak yenilenmiş” araçlar ve cihazlar için sunduğu sigorta çözümleriyle döngüsel ekonomiyi destekliyor.