EY Haberleri

EY haberleri ve güncel EY gelişmeleri, EY ile ilgili tüm video, EY fotoğrafları ve EY haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Ekonomi

EY'ın Eurelectric iş birliğiyle hazırladığı e-mobilite raporu, elektrikli araç (EV) satışlarının 2030 yılına kadar en yüksek seviyeye ulaşacağını gösteriyor.

TEKNOLOJİ

EY, her yıl hazırladığı 'Teknoloji şirketleri için en büyük 10 fırsat' araştırmasının en güncel versiyonunu yayımladı.

Ekonomi

EY’ın analizine göre; yaşanan pozitif gelişmeler şirket birleşme ve satın alımlarına olumlu yansıdı.

TEKNOLOJİ

EY Küresel Siber Güvenlik Liderliği İçgörüleri araştırmasının sonuçları açıklandı.

Ekonomi

EY, Geleceğin Tüketicisi Endeksi’nin son versiyonunu yayımladı. Araştırma, “İklim değişikliği tüketici davranışlarını etkiliyor mu?” sorusuna da cevap veriyor.

TEKNOLOJİ

EY (Ernst & Young), yapay zekâ (AI) inovasyon ve geliştirme çalışmalarının tümünü tek bir platformda, “EY.ai” altında topladı.

Sigorta Gündemi

EY (Ernst & Young) tarafından düzenlenen Girişimci Kadın Liderler Programı için başvuru süresi uzatıldı.

TEKNOLOJİ

Uluslararası danışmanlık ve denetim şirketi EY (Ernst & Young) küresel çapta telekom şirketlerini bekleyen en büyük 10 riski açıkladı.

Analiz

EY, teknoloji sektörünün her yıl yakından takip ettiği "Teknoloji şirketleri için en büyük 10 fırsat" araştırmasını duyurdu.

Sigorta Gündemi

EY tarafından gerçekleştirilen “Küresel Sigorta Görünümü 2023” araştırması, belirsizlik ortamında sigortacılık sektörünün gündemine ve önceliklerine ışık tutuyor.

Ekonomi

2022’nin üçüncü çeyreğinde de sert rüzgarlarla karşı karşıya kalan özel sermaye fonu şirketleri uzun vadeli stratejik büyümeye odaklanıyor. Şirketlerin 2022’nin...

Sigorta Gündemi

EY Kurumsal Raporlama Araştırması, iş dünyası liderleri ile yatırımcıların sürdürülebilirlik beklentileri arasında uçurum olduğunu ortaya koyuyor. EY, bu durumun sermaye...