Mehmet Tuğtan Haberleri

Mehmet Tuğtan haberleri ve güncel Mehmet Tuğtan gelişmeleri, Mehmet Tuğtan ile ilgili tüm video, Mehmet Tuğtan fotoğrafları ve Mehmet Tuğtan haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Türkiye İş Bankası ve Anadolu Sigorta iş birliği ile hayata geçirilen kefalet sigortası ürünü ile ihracatçı müşterilerin finansmana erişimi kolaylaşıyor.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın 2023 yılında Beykoz’da başlattığı ‘Anadolu Sigorta Kütüphaneleri’ projesi bu sene de büyüyerek devam ediyor.

Sporun Sigortası

Anadolu Sigorta’nın Platin sponsorları arasında yer aldığı Maximiles Black The Bodrum Cup’ın final etabı tamamlandı ve kazananlar belli oldu.

Sporun Sigortası

Anadolu Sigorta’nın platin sponsoru olduğu yarışta yelkenliler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum yeri olan Selanik’ten start aldı

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği “Ormanın Gözleri” projesi hızla devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, geçen yılın aynı dönemine göre prim üretimini yüzde 102 oranında artırdı. En yüksek prim ürettiği branş, 4.9 milyar...

Sigorta Gündemi

Sektöründe en fazla kadın istihdamı sağlayan şirketlerden biri olan Anadolu Sigorta, bu konuda yenilikçi uygulamalar gel

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, ekonomik, çevresel ve sosyal projelerini ve hedeflerini paylaştığı 2022 Entegre Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın orman varlıklarının korunması adına Tarım ve Orman Bakanlığı ile geliştirdiği “Ormanın Gözleri” nedir?

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan: “Şimdi sektör olarak, bu dersten çıkaracağımız yeni ödevlerle Marmara depremine hazırlanmalıyız.”