Neova Sigorta Haberleri

Neova Sigorta haberleri ve güncel Neova Sigorta gelişmeleri, Neova Sigorta ile ilgili tüm video, Neova Sigorta fotoğrafları ve Neova Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Neova Sigorta Genel Müdürü Neslihan Neciboğlu ev sahipliğinde gerçekleşen iftar organizasyonunda, sigorta sektöründeki gelişmeler değerlendirildi.

Sağlık Sigortaları

Neova Sigorta, kanser, inme, organ nakli gibi birçok farklı kritik hastalığı kapsayan NeoKritik Güvence Sigortası ürününü geliştirdi.

Sigorta Gündemi

Sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarına devam eden Neova Sigorta, “Geleceğimizin Sigortası Ormanlarımız” hatıra ormanı projesini hayata geçirdi.

Sigorta Gündemi

Sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarını sürdüren Neova Sigorta, elektrikli araçlar için NeoEnerjik kasko ürününü geliştirdi.

Sigorta Gündemi

Neova Sigorta, 2023 yılında bir önceki yıla göre aktif büyüklüğünü yüzde 96 artırarak 15 milyar TL’ye yükseltti.

Sigorta Gündemi

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Neova Sigorta, 2023 yılında da kasko branşında hem poliçe adedinde hem de prim üretiminde büyümeyi...

Sigorta Gündemi

Neova Katılım Sigorta Türkiye Insurtech Ödülleri’nde En Insurtech Sigorta Şirketi kategorisindeki Yükselen Yıldız Ödülü’nün sahibi oldu.

Sigorta Gündemi

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Neova Katılım Sigorta, 2022’de kasko branşı prim üretimini yüzde 308 artırdı.