Sigortacılık Haberleri

sigortacılık haberleri ve güncel sigortacılık gelişmeleri, sigortacılık ile ilgili tüm video, sigortacılık fotoğrafları ve sigortacılık haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

MAPFRE Sigorta, Acenteleriyle Gerçekleştirdiği Bölge Sohbetleriyle Geleceğin Sigortacılık Vizyonunu Şekillendiriyor

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, çocukları sigorta süreçleriyle tanıştırmak amacıyla KidZania İstanbul’da, Bölge Müdürlüğü’nü açtı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigortacılık Grubu Başkanı ve TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, sigortacılıkla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Sigorta Gündemi

Reformist Sigortacılar Platformu (RSP), sigortacılık bölümlerinde okuyan öğrencilere staj yaptırma sözü verdi

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB), sigortacılık sektöründe Mart 2023’te gerçekleşen verileri açıkladı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sigorta sektörünü yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Sigorta Gündemi

Genel Sigortacılar Derneği’nin (GESİD) 20. Genel Kurulu 24.02.2023 tarihinde, Mecidiyeköy Tanker Han'daki dernek merkezinde yapıldı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), İstanbul`da istihdam edilmek üzere 60 sigortacılık uzman yardımcısı alacağını duyurdu.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, NTV’de yayınlanan Bakış programında sigortacılığa yönelik çok önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun düzenlediği ‘Zorunlu Deprem Sigortası Yeni Yapı Çalıştayı’nda önemli açıklamalar yaptı.

Sağlık Sigortaları

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Zorunlu Deprem Sigortası'nın kapsamının genişletilerek Zorunlu Afet Sigortası'na dönüştürülmesi çalışmaları sürüyor.

Sigorta Gündemi

‘Deprem Risklerinin Yönetimi Sigorta Sözleşmelerinin İşleyişi ve Sürdürülebilirliği’ isimli webinar 6 Nisan’da 13.30-15.00 saatleri arasında düzenlenecek.