SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

104 tekne ve 800 sporcu ilk gün Caddabostan-Adalar parkurunda, ikinci gün ise İstanbul Boğazı parkurunda kıyasıya yarıştı.

Sigorta Gündemi

“Sigorta Sektörünün Gelişimi – Güneydoğu Avrupa’da Fırsatlar ve Zorluklar” başlıklı konferansta TARSİM ve DASK’ın tecrübesi anlatıldı.

Sigorta Gündemi

QNB Sigorta, 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden (LACP) ödüllerle döndü

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, 2023 Acenteler Toplantısını Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 500 acentesinin katılımıyla Kıbrıs Limak Otel’de gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Anadolu Sigorta Acenteler toplantısı bu yıl 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, Çocuğum için BES planının dijital satışı için Pazarama ile yeni bir iş birliği başlattı.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta’nın 10. Yıl etkinliğine yurt içi ve yurt dışından 500’ü aşkın denizcilik ve sigorta sektörlerinin önde gelen firmalarının...

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta sponsorluğunda yarışan Barkın Pınar, Türkiye Pist Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışlarında zafere ulaştı ve liderliğini korudu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta, Smart-i Awards’ta “Sosyal Sorumluluk” ve “En İnovatif Ürün” kategorilerinde iki ödülün sahibi oldu.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, Koç Healthcare iş birliğiyle Türkiye’de bir ilk olan “Dijital Sağlık Sigortası”nı hayata geçirdi.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigorta sektörü hızlı büyümesini sürdürüyor. Sigorta pazarında, 2023’ün Ocak-Temmuz döneminde 248,1 milyar TL prim üretildi,

Sağlık Sigortaları

Prof. Dr. Naci Görür, TSB’nin düzenlediği ‘2. Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde İstanbul depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.