SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Hayat ve Özel Emeklilik

BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sertsöz, TES hayata geçtiğinde, yıllık 200 milyar TL katkının yatırıma döneceğini söyledi.

Sağlık Sigortaları

QNB Sigorta, müşterilerinin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile ilgili deneyimlerini ortaya koyan araştırma serisinin ilkini yayınladı.

Sigorta Gündemi

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir gibi birçok ili gezen DASK TIR’ı, Temmuz ayında yeni rotasıyla serüvene başladı.

Sağlık Sigortaları

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memisoglu, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Uğur Gülen ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Sigorta Gündemi

QPAY; elektronik para ihracı hizmetini de sunmak üzere elektronik para kuruluşu olarak faaliyet gösterecek.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) eksper raporlarının e-Devlet üzerinden de görüntülenebildiğini duyurdu.

Sigorta Gündemi

EY (Ernst & Young), Türkiye’deki yönetim kadrosunu daha da güçlendirerek büyümeye ve hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Ekonomi

Allianz Trade, 2024 yılının ikinci çeyreğiyle birlikte güncellenmiş “Yıl Ortası Ekonomik Görünüm 2024-25” raporunu yayınladı.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta sektörün deneyimli ismi Arda Tuncay’ı, Satış ve Bölgelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atadı.

Sporun Sigortası

Mete Gazoz’un henüz üç yaşında eline aldığı ok ve yayla başlayan, rakipleri kadar kendisiyle de mücadele ettiğim “Mete” belgeselinde anlatıldı.

Sporun Sigortası

AcnTURK Sigorta, spora verdiği desteği bir adım daha ileri taşıyarak Eskişehirspor, ya da kısa adıyla 'Es-Es'e forma sırt sponsoru oldu.

Sigorta Gündemi

VHV Sigorta, teknolojik ve operasyonel mükemmellik hedefine giden yolda önemli bir adım daha atarak hasar, hukuk ve rücu işlemlerini modernize...