TSB Haberleri

TSB haberleri ve güncel TSB gelişmeleri, TSB ile ilgili tüm video, TSB fotoğrafları ve TSB haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

“Yüzüncü Yılda Türk Sigorta Sektörü: Kapsamlı Bir Bakış ve Politika Önerileri” adlı kitap, Türkiye Sigorta Birliği’nin sponsorluğunda yayınlandı.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, Avusturya'nın Başkenti Viyana'da gerçekleşen Sigortacılıkta ÇSY Konferansı'nda Türkiye'yi temsil etti.

Sigorta Gündemi

2011 yılından bu yana her yıl Mayıs ayının son haftasında kutlanan Sigorta Haftası, bu yıldan başlayarak artık Ekim ayı ilk...

Sigorta Gündemi

"Ekonomiye sağladığımız fon tutarı 1.3 trilyon TL’yi aşarken, topladığımız her kuruşu bu ülkenin varlıklarına yatırıyoruz."

Sigorta Gündemi

Asrın depreminin birinci yıldönümünde bölgede bulunan Türkiye Sigorta Birliği yönetiminden dikkat çeken açıklama

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Genel Sekreteri Özgür Obalı, son günlerde yaşanan prim artışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sigorta Gündemi

TSB Yönetimi ve sektörün üst düzey Yöneticileri 6 Şubat depreminin yıl dönümünü deprem bölgesinde geçirecek.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen, BES’in 20 yıl 700 milyar TL fon büyüklüğünü aşarak gücünü ispat ettiği vurguladı.

Sigorta Gündemi

TSB Başkan Yardımcısı ve Maher Holding Sigortacılık Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, 2. Uluslararası Sigorta Fuarı’nda sürdürülebilirlik vurgusu yaptı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin Cüneyt Özdemir ve ekibiyle hazırladığı belgesel çalışmasında sona yaklaşıldı.

Sigorta Gündemi

Kamu yöneticisinden şirket yöneticisine, asistansından acentesine kadar sigorta sektörünün tüm temsilcilerinin yer aldığı dört dörtlük bir maç izledik.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanlığı’na seçilen Uğur Gülen’i kabul etti.