Ali Osman ALBAYRAK / SİGORTAMNEWS

Motobike İstanbul 2023, görkemli bir açılışla motosiklet tutkunlarıyla buluştu. İstanbul Fuar Merkezi'nde 30 Nisan’a kadar açık olacak fuarın açılış konuşmasını yapan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, motosikletin hayatımızdaki önemine vurgu yaptı.

ÇOK BÜYÜK ROL ÜSTLENDİLER

Yaşar, “6 Şubat’ta önemli bir depremler yaşadık. Bu depremler sırasında motosikletin ve motosikletçilerin hayatımızda ne kadar önemli yerleri olduğunu gördük. Biz de sigortacı olarak bizzat deprem bölgesinde önemli görevlerimiz ve pozisyonlarımız vardı. Bu görevleri yerine getirmek üzere ilk andan itibaren deprem bölgesine ulaştık. Otomobillerin bazen yetersiz kaldığı yerler oldu.  Biz yardımlarımızı motosikletçiler sayesinde köylere ulaştırabildik. Hatta şehir merkezlerinin ara sokaklarına dahi motosikletler sayesinde yardım götürebildik. Bu anlamda Quick Routes ekibimize Özgür ve Dilek’e teşekkür ediyoruz. Hem bu yardımların ulaşmasında hem de ihtiyaçların toplanmasında ve bizlere iletilmesinde motosiklet dünyası çok büyük rol üstlendi. Bu vesileyle onlara teşekkür ediyorum” dedi.

EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor

MÜFREDATA GİRMELİ

Afetlerle yaşamayı öğrenmemiz gerektiğini de vurgulayan Yaşar, “Gerçekten hiçbirimiz afetler yaşamayı bilmiyoruz. Deprem sırasında tuvaleti bile nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz. 7 Şubat depremlerinden sonra afet bilincinin oluşturulması için okul müfredatında yer alması gerekiyordu. Afetle yaşama kültürünün, sigorta başlığından motosiklete kadar, belki daha birçok başlıkta yer olacak şekilde müfredata girmesi lazım” diye konuştu.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Quick Sigorta’nın kurulduğundan beri motosiklet dünyasıyla birlikte olduğunu da sözlerine ekleyen Yaşar, şunları söyledi: “Bugün Türkiye’de her üç motosikletten iki tanesi Quick Sigorta güvencesinde. Motosiklet tutkunlarının bize olan desteği devam ettiği sürece biz de hem bu etkinliklerde var olmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda yıl içerisinde yurdun her yerinde gerçekleşen fuar ve festivallerde de yer alacağız. Sadece araçların trafik sigortası konusunda değil motosikletlerin fatura koruma sigortasından tutun da bir takım finansal çözümlere kadar birçok ürünümüz mevcut.” 

219 NUMARALI STANT

Motobike İstanbul 2023’ün sigorta sponsoru olan Quick Sigorta, 219 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlıyor. Quick Sigorta ziyaretçileri, metaverse benzeri bir platformu deneyimleyip, Quick Sigorta sanal treni ile keyifli bir yolculuğa adım atarken, Quick logolu dergi, kalem, ajanda ve takvim gibi birbirinden özel hediyelerin de sahibi oluyor.

Quick Sigorta'nın avantajlı Motosiklet Sigortası ve Trafik Kazası Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile ilgili de bilgiler veriliyor, ziyaretçilerin merak ettikleri sorular yanıtlanıyor. Quick Finans ekibi de fuarda yeni motosikletleriyle buluşmak isteyenler için kredi çözümleri üretmek üzere hazır bekliyor. Türkiye'nin doğudan batıya en zor parkurlarında dolaşan Quick Routes ekibinin gezginleri Özgür ve Dilek Candar çifti, Quick Sigorta standında yaşadıkları seyahat serüvenlerini içeren kitaplarını imzalarken, motosikletleriyle poz vermek isteyen dostlarını ağırlıyor.

Editör: Yaren Akkuş