Pandemi döneminde turistlerin en önemli ihtiyaçlarından biri olan PCR testi süreçlerini yöneterek işe başlayan Remy, ilk olarak Kazakistan, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkede başarıyla kullanılmıştı. Remy'nin yeni sürümü ile Remed Assistance'ın yol yardım hizmetlerinde sigortalılar ve tedarikçiler arasındaki tüm iletişim artık merkezi olarak gerçekleşecek.

CEO’lar gelir ve kâr artışı bekliyor CEO’lar gelir ve kâr artışı bekliyor

WhatsApp ve Astera (MS Dynamics 365) ile entegre çalışacak yapay zekâ tabanlı bu bütünleşik sistem, fotoğraf tanıma teknolojisini de kullanarak yol yardım operasyonlarını uçtan uca yönetmeyi mümkün kılacak. Operasyon sonunda memnuniyet anketiyle, müşterinin nabzı da tutulacak.

Remed Assistance Teknik Asistans Genel Müdür Yardımcısı Kemal Baykan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Asistans sektöründe öncü bir firma olarak müşterilerimize kaliteli, hızlı ve en iyi deneyimi sunmak için dijital dönüşümü planlı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Uluslararası hizmet ağımız içinde metal yakalı çalışanımız Remy’nin yeni sürümü ile birlikte yol yardım hizmetlerinde, müşteri ve hizmet sağlayıcı arasında tamamen dijital bir hizmet ortamı oluşturarak; hizmetin atanması, takip edilmesi ve tamamlanması süreçlerini kolaylaştırıyoruz. Gelecek sürümlerde müşterilerimizin hayatını daha da kolaylaştıracak yenilikleri uygulamamıza entegre etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Hasan Burak Karadeniz