SİGORTAMNEWS / ÖZEL HABER

Acentem Sigorta Aracıları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu; üyeleri ve süreçte birlikte çalıştıkları Hukuk Bürosu, Danışmanlık Şirketi, Mali Müşavirlik Ofisi ile yaklaşık bir yıldır sürdürdükleri vakıf kurma çalışmasında son aşama da gerçekleşti. Vakıf senedinin 11 Ekim’de tescil edilmesiyle ‘Sigorta Dayanışma ve Eğitim Vakfı’ resmen kurulmuş oldu. 
Vakfın kurulmasıyla ilgili açıklama yapan ASİAD Başkanı Öznur Şengül, vakıf senedine imza atan 28 kurucu üyeye ve vakfın kuruluşunda yer alan toplam 46 ASİAD üyesine teşekkür etti.
Şengül, “Sigorta sektöründe bugüne kadar yardımlaşma ve dayanışma adına çok şey konuşuldu, çok şey anlatıldı. Güzel sözlerin, konuşmaların ötesinde, şimdiye kadar yapılmayanların üzerinde, temennilerin pratiğe döküleceği, mesleğimize muazzam fayda sağlayacak muhteşem bir çalışmayla karşınızdayız. Çalışmaya katkı sağlayan, ortak bir hedefte cesaret göstererek yol arkadaşlığı yapan herkese teşekkür ediyoruz. Sektör tarihinde kalıcı ve sürekli bir başarı hikâyesinin başlamasında, son aşama da geçildi. Acentelerin ön ayak olduğu vakıflaşma faaliyetimiz, sigorta sektörünün tüm paydaşlarına açık olacaktır. Sigorta sektöründe yıllarca hatırlanacak bu başlangıç, cesaret gerektiren bu adım, tüm meslektaşlarımıza ve herkese hayırlı olsun” dedi.

BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı

Vakfın kuruluş senedine imza atan 28 kurucu üye şu isimlerden oluşuyor:

Ahmet Korkut Akten, Ayfer Sağıroğlu, Ayşe Çimen Ağrıdağı, Ayşe Nur Büyükutku, Bertan Müderrisoğlu, Cemile Usta,  Elif Şahin, Ferit Hollaoğlu, 
Gökhan Turhan, Gülay Çetinkaya, Güner Şekerci, Güneş Hıdıroğlu, Hacer Savaş, Hakan Akhoroz, Hüldan Yılmaz, İpek Reçber Babacan, İsmail Hakkı Çelebi, Mahmut Ramazan Ulusoy, Melih Şirolu, Nesrin Alp, Nurdan Leblebici, Özer Şimşek Öznur Şengül, Sadiye Neşe, Selahattin Tunca Akgül, Sevil Gümrükcü, Tünay Yıldız, Uğur İleri.

Editör: Yaren Akkuş