SİGORTAMNEWS / Derleme

Sigorta Tahkim Komisyonu ve Sigorta Tatbikatçıları Derneği (STD), “2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanunu kapsamında Trafik Kazalarından Kaynaklanan Bedensel Zararlarda Maluliyet Raporlarına İlişkin Usul ve Esaslar” konulu sempozyum düzenliyor. Trafik sigortalarında çok tartışılan maluliyet konusunun uzman isimler tarafından ele alınacak olan sempozyum, 18 Temmuz 2023 Salı günü 14.00-17.00 saatleri arasında Sigorta Tahkim Komisyonu Uğurcan Aytar Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Sempozyumda; 2659 sayılı Adli Tıp Kurumu Kanunu kapsamında Trafik Kazalarından Kaynaklanan Bedensel Zararlarda Maluliyet Raporlarına İlişkin Usul Ve Esaslara ait konular her yönüyle tartışılacak. SEDDK Başkan Yardımcısı ve Sigorta Tahkim Komisyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Verim moderatörlüğünde gerçekleşecek sempozyumun, açılış konuşmalarını Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı ve Sigorta Tatbikatçıları Derneği Başkanı Fahri Altıngöz tarafından yapılacak.

Sempozyuma konuşmacı olarak; Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Balkır Demirkan, Dr. Ögretim Üyesi Nurettin Nezih Anolay, Dr. Ögretim Üyesi Selahattin Kuşhan, Uzm. Dr. Serdar Özdil, Opr. Dr. Serdar Şirazi katılacak.

BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı

STD Başkanı Fahri Altıngöz, sempozyuma katılımın ücretsiz olduğunu belirterek, “Sınırlı kapasite sebebi ile kayıt olarak katılım başvurusunda bulunmak gerekmektedir” vurgusu yaptı.

SEMPOZYUMA KAYIT İÇİN lütfen tıklayınız

Editör: Veli Karadeniz