Zurich Sigorta Grubu, Mapfre Türkiye’nin hayat operasyonlarını satın almasının ardından liderlik ekibini Atilla Benli ile güçlendiriyor.

Sektörün sevilen ve tecrübeli ismi Atilla Benli, yeniden Zurich ailesine katılıyor. Atilla Benli, 1 Nisan 2024 itibarıyla Zurich Yaşam Genel Müdürü ve Zurich Sigorta Genel Müdür Başyardımcısı sorumluluklarını üstlenecek.

Zurich Sigorta Grubu’nun sosyal medya hesaplarından yapılan yukarıdaki paylaşımda ayrıca Zurich Sigorta Grubu Türkiye CEO’su A. Yılmaz Yıldız’ın sözlerine de yer verildi.

‘Yarınlar Bizimle Parlar’ mesajı ‘Yarınlar Bizimle Parlar’ mesajı

Yıldız, Benli’nin Zurich’e yeniden katılmasına ilişkin, “Atilla ile uzun yıllar bir arada farklı şirketlerde sayısız başarıya imza attık. Kendisiyle yeniden birlikte çalışacak olmaktan son derece memnunum. Elementer, sigortacılık, Hayat ve Bireysel Emeklilik (BES) branşlarında sahip olduğu engin birikimiyle Grubumuzun, hayat sigortacılığı ve bireysel emeklilik alanındaki büyüme planlarına liderlik etmek için daha iyi ve güçlü bir isim düşünemezdik” diyor. 

“BEŞ YILLIK ARANIN ARDINDAN, YENİ HEDEFLERLE YOLA ÇIKIYORUZ”

Atilla Benli ise yeni görevleriyle ilgili, “Beş yıllık bir aranın ardından yepyeni hedef ve sorumluluklarla Zurich ailesine dönüyor olmaktan heyecan duyuyorum. Birlikte daha önce çalışma tecrübesi edindiğim bu deneyimli ekiple yeniden yola çıkıyor olmak mutluluk verici” diye açıklama yaptı.

Benli sosyal medya hesabından ayrıca, “Hoş buldum Zurich Ailesi, yeniden bir arada olmanın yepyeni hedef ve başarılara birlikte koşmanın heyecanını duyuyorum. Daha önce birlikte çalışma tecrübesi edindiğim bu deneyimli ekiple yeniden bir arada olmak mutluluk verici” şeklinde paylaşım yaptı.

Atilla Benli son olarak Acıbadem Sigorta’nın Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Editör: Hasan Burak Karadeniz