SİDEV’in yeni merkezi 19 Mart Salı günü Sahrayıcedid Mahallesi, Halk sokak, Golden Plaza, A blok, kat 10, Kadıköy İstanbul adresinde hizmete girdi.

Yeni merkezin açılışına Allianz Sigorta Genel Müdürü Arif Aytekin,Allianz Sigorta Genel Müdür Yardımcıları Ertuğrul Yücenur ve Aykut Özalp, SİDEV Başkanı Öznur Şengül ve vakfın kurucu üyeleri katıldı. Öznur Şengül açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sorunlar, mesleğimiz açısından dağ olmuşken, umutlar tükenmeye başlamışken, yeni bir şeyler söylemeye niyetlenmek ve alışılagelmişin dışına çıkabilmek, akılcı hedefler koyarak bu hedefleri de cesaretle, özveriyle, pratiğe taşımayı da gerektiriyordu. Yaşadığımız süreç bize iliklerimize kadar bu hissiyatı hissettirdi. Vakıfla ilgili yolculuk da aslında böyle başladı. Bir arada olmayı başarmak ben yerine biz diyebilmek, ortak aklı, bilgiyi hâkim kılabilmek hele Cumhuriyetimizin 100. Yılında vatandaşlık ve mesleğimizin neferi olma sorumluluğumuzun gereği olarak, sektörümüzde ölümsüz bir eser bırakacak adımı atmak bizlere nasip oldu arkadaşlar.”

Hatay’da çocuklar gökyüzünü uçutmalarla renklendirdi Hatay’da çocuklar gökyüzünü uçutmalarla renklendirdi

Sidev2

Editör: Hasan Burak Karadeniz