Ankara Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Ankara Sigorta olarak, depremde ofisleri zarar gören acentelerimizin işlerini devam ettirebilmeleri için bir kampanya başlattık. ‘Ofisim Ofisindir’ adıyla düzenlediğimiz kampanya kapsamında acentelerimiz, depremden etkilenen acentelerimize kapılarını açıyor” denildi.

Kampanyaya destek verecek acente bilgilerine https://www.ankarasigorta.com.tr/iletisim/en-yakin-acente web adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

Her zamankinden daha büyük bir gayretle

Açıklamada, “Ayrıca, Ankara Sigorta Bölge Müdürlüklerinde ve Genel Müdürlüğümüz’de ihtiyaç halinde acentelerimizin kullanımı için hazır masalar bulunduruyoruz. Bu sayede acentelerimizin işlerini sürdürmeye devam edebilmesini ve geçim kaygılarının bir nebze olsun azalmasını ümit ediyoruz. Desteğe ihtiyacı olan acentelerimiz bağlı bulundukları Bölge Müdürlüğüyle iletişime geçmesi durumunda gerekli yönlendirmeler yapılacaktır. Bu zorlu süreci, birlikte dayanışma ve destekle aşacağımıza inanıyoruz. Ankara Sigorta olarak, acentelerimizin yanında olmaya her zamankinden daha büyük bir gayretle devam edeceğiz” vurgusu yapılıyor.

Küresel Ticari Sigorta fiyatları sabit kaldı Küresel Ticari Sigorta fiyatları sabit kaldı

Editör: Yaren Akkuş