Acentem Sigorta Aracıları Derneği (ASİAD) Üsküdar Bağlarbaşı’ndaki merkezinden Kadıköy Söğütlüçeşme’deki yeni ofisine taşındı. Yeni merkezin açılışı için düzenlenen törene ASİAD Başkanı Bertan Müderrisoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Açılışta ayrıca ASİAD Kurucu Başkanı Hikmet Kerim Sucu, önceki dönem Başkanı Öznur Şengül ve önceki dönem yönetimi ile üyeler de katıldı.

ASİAD Başkanı Bertan Müderrisoğlu, açılışta yaptığı konuşmada aile vurgusu yaptı. Müderisoğlu, “Derneğimizin yeni yerinde üyelerimiz ve acente arkadaşlarımızla birlikte olduğumuz için mutluyuz. Yeniden bir aile olarak burada birlikteyiz. Bizim her zaman için aile olduğumuzu hatırlamamız lazım. Aile olarak hareket edersek bağlarımız çok kuvvetli olur. Ve her zaman başarıya doğru gideriz. Birbirimizi desteklememiz lazım. Bu meslekte birbirimizi desteklemekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Çünkü bugün birimizin başına gelen yarın bir başkamızın başına gelebilir. Ama biz birbirimize tutunup, destek verirsek hem birbirimizi koruruz hem mesleğimizi koruruz hem de mesleğimizi ileride çocuklarımıza bırakma imkânımız olur. Bu süreçte daha sık bir araya gelip aramızdaki bağları kuvvetlendireceğiz” dedi.

QCAR Mobilite birinci yaşını kutluyor QCAR Mobilite birinci yaşını kutluyor

ASİAD Kurucu Başkanı Hikmet Kerim Sucu ise “23 sene önce Üsküdar Bağlarbaşı’nda kurduğumuz derneğimiz Kadıköy'e taşındı. Acentelerin sorunları bitmez. Bizim de hem mesleğin, hem acentelerin sorunlarını çözmek hem de aileyi yönetmek gibi üç ana görevimiz var. Şartlar 30 sene öncesi gibi değil. İşlerimiz ve yükleriniz daha ağır ama ASİAD’ın devamlılığı vardır. Biz ASİAD’ın menfaatini her türlü sigorta menfaatinden üstün tuttuk. ASİAD’ı bu ilke doğrultusunda kurduk. Yeni başkanımızın da aynı amaçla devam edeceğini düşünüyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Yeni yerin, hem acentelere hem de ASİAD üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açılış programı, ASİAD’ın önceki dönem başkanı ve yöneticilerine plaket takdimiyle son buldu.

Editör: Veli Karadeniz