SİGORTAMNEWS /BÜLTEN

Sahibinden.com ve Auto King'in ana sponsorluğunda düzenlenen bu prestijli organizasyon, sigorta sektörünü 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında, 14. kez bir araya getirerek büyük bir başarıya imza atmıştı.

Birleşen Sektör, Güçlenen Bağlar

Auto King Sigorta Sektör Ligi, yıllardır sektörün önde gelen şirketlerini ve profesyonellerini aynı sahada buluşturuyor. Her yıl düzenlenen lig maçları, sektördeki rekabeti dostane bir ortama taşırken, katılımcılar arasında güçlü iş birlikleri ve dostluklar kurulmasına da vesile oluyor. Etkinlik 14. sezonunda da sigorta sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek sektörün gelişimine katkı sağladı.

Detaylarda Gizli Başarı

SSL Kurucusu Muhammet Erdoğan ödül için şunları söyledi:

Bu sezon, organizasyonumuzun her aşamasında mükemmelliği hedefledik. VAR sistemine eklediğimiz, bu sezon ilk kez uygulanan VAR hakemleri eşliğinde gerçekleştirilen maçlar, 6 kamera ile takip edildi ve yine güvenli ve modern tesislerde doğal çim sahalarda oynandı. Katılımcıların rahatlığı ve keyfi için her detay düşünüldü, sosyal etkinlikler ve networking fırsatları ile zenginleştirildi. Bu titiz planlama ve uygulama, MBA okulları eğitimci, yönetici ve öğrencileri tarafından da takdir edilerek "Yılın En Başarılı Organizasyonu" ödülüne layık görüldü.

QTruck ve QKaravan bu kez Bucak’ta arz-ı endam eyledi QTruck ve QKaravan bu kez Bucak’ta arz-ı endam eyledi

Geleceğe Bakış: Daha İyi Sezonlar, Daha Güçlü Bağlar

Bu değerli ödül, Sigorta Sektör Ligi organizasyon komitesi olarak bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Önümüzdeki sezonlarda da katılımcılarımıza en iyi spor tatili deneyimi sunmak ve ligimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Daha fazla takım, daha geniş katılım ve daha fazla sosyal sorumluluk projesi ile Sigorta Sektör Ligi'ni bir adım öteye götürmeyi hedefliyoruz.

Teşekkür ve Kutlama

Bu başarı, başta sponsorlarımız sahibinden.com ve Auto King olmak üzere, davetimize icabet eden tüm katılımcılarımızın, hakemlerimizin, organizasyon ekibimizin ve destekçilerimizin ortak eseridir. MBA okullarının değerli eğitimcileri, yöneticileri ve öğrencilerine bu ödülü bizlere layık gördükleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Auto King Sigorta Sektör Ligi olarak, sektörü birleştirme ve geliştirme misyonumuz doğrultusunda elde ettiğimiz bu büyük başarıyı kutlarken, gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Bu ödül, bizim için sadece bir başarı değil, aynı zamanda gelecekteki daha büyük başarılara atılmış bir adımdır.

Editör: Hasan Burak Karadeniz