Etkinlikle ilgili bilgi veren Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mine Erdemoğlu, “Ouick Sigorta ve Me-Nova işbirliğiyle, çocuklara ve okulumuza bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Hem seminer hem de çocuklara 23 Nisan etkinliğinin, güvende olmanın, barış dolu bir ortamda olmanın, aynı zamanda çok kültürlü bir okulumuz olduğu için kültürel arası etkiletişimin neler olduğunu anlatmak istedik. Tam 23 Nisan konularımızdan. Bu vesileyle herkesin 23 Nisanını kutlamak istiyorum ve bu vesileyle aynı zamanda Atamızı saygıyla, sevgiyle ve minnetle anmak istiyorum. 23 Nisan’ımız kutlu olsun” dedi.

GÜVENLİ VE GÜVENDE OLMAK

Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu’nun çok kültürlü bir okul olduğunu belirten Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mine Erdemoğlu, şöyle konuştu:

“26 farklı ülkeden öğrencilerimiz var. Rusya, Almanya, Amerika, Ukrayna, Kazakistan ve daha sayamadığım birçok ülke var. Bir arada yaşamanın, aynı ortamda bulunmanın vermiş olduğu güzel bir örnek. Tabii ki bu velilerimizi de etkiliyor. Uluslararası bir okulda bu etkileşim ile birlikte aynı zamanda dünya barışının da güzel bir örneği. Aynı zamanda biz bu etkinliklerimizle birazcık da geçmiş depremle ilgili vurgular da yaptık. Güvenli ve güvende olmak, nerede nasıl güvende olunur? Barış dolu güvenli bir gelecek arzu ettiğimizi çocuklara inşa etmeye çalıştık. Oyunlarla bunu destekledik.” 

DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor

Haberimiz ile ilgili videomuza buradan ulaşabilirsiniz

Editör: Yaren Akkuş