DigiZoo bu kez çocuk evlerinden gelenlerle şenlendi DigiZoo bu kez çocuk evlerinden gelenlerle şenlendi

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adaylarından Hasan Arat, “Bu Yol Beşiktaşlıların Yolu” mottosuyla başlattığı seçim kampanyasında Beşiktaş bireysel emeklilik projesini de seçim vaadi olarak duyurmuştu.

Türkiye’yi il il gezen Arat, “Yeni gelir kalemleri oluşturmak için acil çözümlere ihtiyaç var. Beşiktaşlılara özel dijital cüzdan ve kredi kartını da kapsayan sadakat programını hayata geçireceğiz. Yeni doğan bebeğimize Beşiktaş kartı verilecek. Burada biriken hesabıyla büyüdüğünde kulübümüze üye olabilecek. Kartal Yuvalarında ve kafe, restoranlarda Beşiktaş puan kazandıracak. Kombine, üyelik aidatı ve kurum ödemelerinin yanı sıra İstanbul Kart'a puan aktarabilecek” demişti.

Beşiktaş yatırım fonunu kuracaklarını da sözlerine ekleyen Arat, “Beşiktaş girişim sermayesi fonunu kuracağız. Beşiktaş bireysel emeklilik fonunu kuracağız. Beşiktaş uygulaması sayesinde özel şartlarda kredi kullanabilecek. Dünyanın önde gelen bankalarla ve yönetim şirketiyle prensip anlaşmasına vardık. Kazanılan puanlar tokena (tokın) dönüştürülecek. Beşiktaş uygulamasıyla boş kalan koltuklara son dakika satışı yapılabilecek. Kadınlar ve çocuklar için ayrı fırsatlar sunacağız. Üniversiteli gençler için finansal kolaylıklar sağlayacağız. Bu dijital proje, Beşiktaş'a yılda 25 milyon dolar getirecek” diye konuşmuştu.

Ancak Arat’ın bu açıklamalarından sonra önemli bir gelişme yaşandı. Beşiktaş’ın Ahmet Nur Çebi’nin başkanlığı döneminde asbaşkanı olan ve istifa eden Serhan Çetinsaya, katıldığı bir Youtube programında Arat’ın ortaya attığı emeklilik projesinin çok önceden gündeme geldiğini ve imzaların da atıldığını açıkladı.

Çetinsaya, Arat’ın vaatleriyle ilgili “Dikkatimi çeken işte emeklilik mesela… Hali hazırda Beşiktaş zaten FİBA Emeklilik’le bu proje bizim dönemimizde geliştirildi, imza altına alındı ama lansmana yapılmadı. Araya seçim süreci girdi. Zaten bu imza altına alınmış bir proje. FİBA'yla Hasan Bey'in de yönetim kurulu üyesi olduğu dönemde anlaşıldı. Sözleşme kasamızda. Onlar da imzaladı, biz de imzaladık. Bizim yöneticimiz Melih Aslan'la beraber geliştirdiğimiz, onun elinden tuttuğu bir proje bu zaten. Yeni gelen yönetim sadece lansmanını yapacak” dedi.

Editör: Hasan Burak Karadeniz