HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, acenteleriyle gerçekleştirdikleri bölge toplantılarına hız kesmeden devam ettiklerini duyurdu. İşcan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Dün, Bugün, Yarın Birlikte Varız diyerek başlattığımız bölge toplantılarımız kapsamında geçtiğimiz hafta Bursa, İzmir, Denizli ve İstanbul Anadolu yakasında gerçekleşen ilk 4 toplantımızda 1000’e yakın acentemizle buluştuk. HDI Sigorta A.Ş.’yi dünden bugüne taşıyan kritik başarı faktörlerini ve bugünden yarına taşıyacak temel dinamikleri konuştuğumuz toplantılarımızda, özellikle pandemi sonrası makroekonomik değişkenlerin sektörümüz üzerindeki etkilerini ve 2024’e ilişkin öngörülerimizi paylaştık” dedi.

DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor

“Satıştan sorumlu GMY arkadaşım Halil Bay ise odak ürünlerimizdeki yenilikleri, devreye aldığımız teşvik sistemlerimizi ve kampanyaları paylaştı” bilgisini veren İşcan, Samsun, Trabzon ve İstanbul Avrupa yakasında düzenleyecekleri toplantılara bölge acentelerini davet etti.

İşcan şunları vurguladı: “Toplantılarımızda 2023’teki en başarılı acentelerimizi kutladık, ödüllerini takdim ettik ve bol bol alkışladık. Her bölgemizde üst yönetimden arkadaşlarım ve ilgili bölge müdürlerimizle ‘açık kürsüde’, acentelerimizden geri bildirimlerini aldık, sorularını cevapladık. Bugün Samsun’a doğru yoldayız, yarın Samsun’da, salı günü Trabzon’da, perşembe günü ise İstanbul Avrupa yakasındayız, tüm bölge acentelerimizi bekliyoruz.”

Editör: Hasan Burak Karadeniz