Turizmajansı.com’da yer alan habere göre Rusça yayın yapan RIA Novosti Haber Ajansına açıklama yapan Şolt Tur turizm ajansının sahibi Fatoş Şolt, 11 Mayıs’ta başlatılması planlanan feribot seferlerinin ertelendiğini söyledi.

İş Bankası ve Anadolu Sigorta’dan Türkiye’de bir ilk İş Bankası ve Anadolu Sigorta’dan Türkiye’de bir ilk

Daha önce Trabzon ile Rusya’nın Soçi Limanı arasında sadece bir feribotun çalışacağı ve yolculuğun 8 saat süreceği bildirilmişti. Feribotun, Trabzon’dan Pazartesi ve Perşembe günleri, Soçi’den ise Salı ve Cuma günleri kalkacak şekilde planlanmıştı. Feribotun yolcuların yanı sıra, otobüs ve minibüsleri de taşıyacağı belirtilmişti.

“Feribot sigortasıyla ilgili sorunu çözmeye çalışıyoruz” diyen Şolt, ““Türkiye’deki seçimlerin ardından feribot seferlerini başlatmayı planlıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Turizmajansı.com’da yer alan habere yorum yazan Niyazi S rumuzlu okuyucu ise sorunun sigorta değil sigortasızlık olduğunu vurguladı. Niyazi S, yorumunda “Sigorta sorun değildir ama SİGORTASIZLIK SORUNDUR. O kadar insan ve araç, malzeme ve de geminin kendisinin tabii ki sigortasız yüzmesi söz konusu olamaz” diyerek, feribotun önce sigortalanması gerektiğine vurgu yaptı.

Editör: Hasan Burak Karadeniz