AHMET YAŞAR Haberleri

AHMET YAŞAR haberleri ve güncel AHMET YAŞAR gelişmeleri, AHMET YAŞAR ile ilgili tüm video, AHMET YAŞAR fotoğrafları ve AHMET YAŞAR haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

Quick Sigorta, sağlık alanındaki önemli araştırmaları ve bilimsel etkinlikleri desteklemeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

“İyi sürücü, kötü sürücünün zararını karşılamayacak. Geliştirilecek formülle dosya masrafları azalacak”

Sigorta Gündemi

Kasko ve trafik arasında sıkışan sektörün, finansal sigortalar ile önünün açılacağı, acentelere de yeni alanlar yaratılacağı vurgulandı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigortacılık Grubu Başkanı ve TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, sigortacılıkla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Sigorta Gündemi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Sigorta Fuarı’nda, 13-15 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti.

Sigorta Gündemi

TSB Başkan Yardımcısı ve Maher Holding Sigortacılık Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, 2. Uluslararası Sigorta Fuarı’nda sürdürülebilirlik vurgusu yaptı.

Ekonomi

Doğaya saygılı, ekolojik, konforlu ve enerji tüketimini azaltan ve en akıllı binalarından olan Quick Tower ‘En Yeşil Bina’ ödülünü aldı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigortacılık Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, acentelere yönelik önemli açıklamalar yaptı: Dijitalden korkmayın.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, Bina Tamamlama Sigortası hakkında önemli açıklamalar yaptı

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, bina tamamlama sigortasının OVP’de yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Sigorta Gündemi

Zafer Bayramı, Quick Sigorta’nın su sporlarına verdiği destek kapsamında Heybeliada’da şenlikler ve Çanakkale Boğazı’nda ise kulaçlarla kutlandı.

Sigorta Gündemi

MHR GYO, halka arz için gün sayarken; Maher Holding, sigorta dünyasında bir yeniliğe daha imza atıyor.