Aksigorta Haberleri

aksigorta haberleri ve güncel aksigorta gelişmeleri, aksigorta ile ilgili tüm video, aksigorta fotoğrafları ve aksigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Aksigorta, geniş teminat seçenekli Yat Sigortası’yla, müşterilerine keyifli ve sorunsuz bir deneyim sunuyor.

Sigorta Gündemi

Aksigorta bu sefer de mobil uygulamasının Pazaryeri bölümü üzerinden Open English’le ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, Pati Plus VetAmerikan lansmanına özel Pati Plus VetAmerikan Sigortası poliçesi yaptıran ilk 250 müşterisine Petlebi’den 500 TL hediye çeki...

Sigorta Gündemi

Aksigorta, patili dostlar için geliştirdiği Aksigorta Pati Plus VetAmerikan ürünüyle, evcil hayvanların acil sağlık ihtiyaçlarını güvence altına alıyor.

Sigorta Gündemi

Mobil uygulaması ile Pazaryeri menüsü üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletmeyi sürdüren Aksigorta, ooAutos ile yeni iş birliği gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

Hayata geçirdiği proje ve uygulamalarla fark yaratmaya devam eden Aksigorta, bu alandaki başarısını uluslararası arenada da taçlandırmaya devam ediyor.

Sigorta Gündemi

IDC Türkiye CIO Summit kapanışında gerçekleşen ödül töreninde, Aksigorta’nın “Smart Scoring with AI” projesi operasyon kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

2004 yılından bu yana Sabancı Topluluğu’nda çalışan, 2009 yılından bu yana Aksigorta Genel Müdürlüğü görevini yürüten Uğur Gülen, 31 Mayıs...

Sigorta Gündemi

Geçtiğimiz yıl düzenlenen kampanyalarda üstün başarı elde eden Aksigortalı acenteler premium Phuket seyahatiyle motivasyon kazandı.

Sigorta Gündemi

Servet Gürkan’ın 44 yıllık sigortacılık hayatını anlattığı ‘Sigortalayamadıklarımızdan mısınız?’, Aksigorta katkılarıyla yayımlandı

Sigorta Gündemi

Aksigorta, yeni işveren markası kimliği ile hem çalışanlarına hem de potansiyel çalışma arkadaşlarına bambaşka bir kariyer sunuyor.

Sigorta Gündemi

Aksigorta CIO’su Kaan Konak, IT liderlerinin ödüllendirildiği Future of CIO Awards kapsamında Yılın CIO’su seçildi.