Allianz Haberleri

allianz haberleri ve güncel allianz gelişmeleri, allianz ile ilgili tüm video, allianz fotoğrafları ve allianz haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye ‘Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde ‘Bir Kız Gelecek’ ile özel ödülün sahibi oldu.

Bireysel Emeklilik

Allianz Türkiye, bakan bireysel emeklilik katılımcılarının hayat hikâyelerinden esinlendiği yeni reklam kampanyasıyla, BES avantajlarına dikkat çekiyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Teknik, TÜBİTAK Yeşil İnovasyon Mentörlük çağrısı kapsamında hizmet verebilecek kuruluşlar arasında yerini aldı.

Sigorta Gündemi

Allianz, ABD’deki şirketlerinden Fireman's Fund'ı 450 milyon dolar karşılığında Arch Insurance'a sattığını duyurdu.

Sigorta Gündemi

Bu sene 96. defa düzenlenecek olan Oscar ödüllerine saatler kala heyecan gittikçe artarken Allianz’dan, sigorta açıklaması geldi.

Sigorta Gündemi

Geçen yıl Türkiye’deki 100. Yılını kutlayan Allianz Türkiye’nin bağlı olduğu Allianz’ın global CEO’su Oliver Bäte’den çok konuşulacak beyanat

Ford Trucks, ağır ticari araç sahiplerine sunduğu kasko hizmeti için Allianz Türkiye ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Allianz,6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ta yeni öğretim yılına UNICEF desteğiyle başlayan okulu ve konteyner kenti ziyaret etti.

11 yeni bölge için Ticari Bölge Direktörü ataması yapıldı. İtalya ve Yunanistan ile birlikte Türkiye’nin de yer aldığı Allianz Commercial...

Sağlık Sigortaları

Allianz Türkiye, yeni sağlık uygulaması Vivy’yi ve Dijital Doktorum Sağlık Sigortası’nı hayata geçirdi.

Allianz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Oliver Bäte, depremzedeler için Türkiye ve Suriye'ye 6 milyon Euro yardım yapacaklarını açıkladı.

Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde, ‘Bireysel Emeklilik’ ve ‘Sağlık Sigortası’ kategorilerinin lideri oldu.