CORPUS SİGORTA Haberleri

CORPUS SİGORTA haberleri ve güncel CORPUS SİGORTA gelişmeleri, CORPUS SİGORTA ile ilgili tüm video, CORPUS SİGORTA fotoğrafları ve CORPUS SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün yeni ofis açılışında acenteleriyle Ankara’da bir araya geldi

Sigorta Gündemi

Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, işletmelerin daha az sigorta ücreti ödemesi için nelerin yapılması gerektiğini sıraladı.

Sigorta Gündemi

Corpus Sigorta, MarinTurk İstanbul City Port ev sahipliğinde gerçekleşen Bosphorus Boat Show Fuarı 2023’te deniz ve tekne severlerle buluştu.

Ekonomi

Türkiye ekonomi tarihinde ilk defa sigorta şirketi iştiraki olan bir GYO, Borsa’da halka arz edilecek.

Ekonomi

Türkiye’nin sigorta şirketleri iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) halka açılıyor.

Sigorta Gündemi

Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, net konuştu: “Kurguladığımız modellerle acentelerin gelirinde artış sağlamayı hedefliyoruz.”

Sigorta Gündemi

Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli : Kurguladığımız modellerle acentelerin gelirinde artış sağlamayı hedefliyoruz

Sigorta Gündemi

İstanbul Valisi Davut Gül, Maher Holding'in genel merkezinin bulunduğu Quick Tower binasını ziyaret etti.

Sigorta Gündemi

2023’ü “değişim, dönüşüm, etkileşim” yılı olarak belirleyen Maher Holding, Conrad İstanbul’da düzenlediği toplantıda tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

Sigorta Gündemi

GSO, GAGİAD ve NART Sigorta, “Deprem ve Endüstriyel Risklerin Yönetimi, Sigorta Sözleşmelerinin İşleyişi ve Sürdürülebilirliği” toplantısı düzenlendi.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalık oranının yüzde 100’e yakın olmasının birçok avantajı bulunduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de ilk defa Quick Finans tarafından geliştirilerek kredilendirilmeye başlanan sigorta poliçeleri “Poliçe Prim Kredisi” Quick Sigorta’dan sonra şimdi Corpus Sigorta...