Doğa Sigorta Haberleri

Doğa Sigorta haberleri ve güncel Doğa Sigorta gelişmeleri, Doğa Sigorta ile ilgili tüm video, Doğa Sigorta fotoğrafları ve Doğa Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta yöneticilerinin de katıldığı bu seyahatler, acenteler ile bir arada geçirilen keyifli vakitler, birlik ve beraberlik ruhunu her daim...

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta Kurumsal İletişim Müdürü Seda Güler, İstanbul Topkapı Üniversitesi Kurumsal İletişim, Etkinlik ve Organizasyon Daire Başkanı oldu.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta, 10. yılında sigortalı ve acenteleriyle daha interaktif bir iletişim kurmak amacıyla internet sitesini ve telefon uygulamalarını yeniledi.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta ve İstanbul Topkapı Üniversitesi ile düzenlenen Acente Gelişim Akademisi ilk mezunlarını verdi.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, “2023 yılının genel değerlendirmesini yapmak için öncelikle 2022 yılının nasıl geçtiğine bakılması gerekiyor.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta İcra Kurulu Üyeleri, Cumhuriyetin 100. Yılına ithafen Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi. Yaklaşan 10 Kasım öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

Sağlık Sigortaları

Doğa Sigorta, Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda ilk kez sigortalanacak 0-59 yaş aralığındaki tüm kadınlara yüzde 10 indirim yapacağını duyurdu

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta, üretim kampanyasında hedeflerine ulaşan kampanya kazananı brokerlerini, Slovenya seyahatinde buluşturdu.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta ve TARSİM iş birliği çerçevesinde Adana’da bölge acentelerine özel tarım sigortaları bilgilendirme ve sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta, acentelerinin mesleki yetkinliklerini güçlendirecek ve gelişimlerine destek sağlayacak projelerine bir yenisini daha ekledi.

Sigorta Gündemi

Gelecek nesillere daha sağlıklı bir dünya bırakmak ve daha yeşil bir gelecek oluşturmak amacıyla çevreye duyarlı araç kullanımı giderek artış...

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, sigortanın afet ve felaketlerin verdiği zararı azalttığını söyledi.