Elektrikli araç Haberleri

elektrikli araç haberleri ve güncel elektrikli araç gelişmeleri, elektrikli araç ile ilgili tüm video, elektrikli araç fotoğrafları ve elektrikli araç haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Ekonomi

EY'ın Eurelectric iş birliğiyle hazırladığı e-mobilite raporu, elektrikli araç (EV) satışlarının 2030 yılına kadar en yüksek seviyeye ulaşacağını gösteriyor.

Sigorta Gündemi

Sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarını sürdüren Neova Sigorta, elektrikli araçlar için NeoEnerjik kasko ürününü geliştirdi.

TEKNOLOJİ

Çevreci ve ekonomik olduğu belirtilen elektrikli araçların Dünya çapında yaygınlaşmasıyla birlikte yeni problemler de ortaya çıkmaya başladı.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ‘Yeni Jenerasyon Mobilite Ekosistemleri’ panelinde, Sigorta ve Bağlantılı Elektrikli Araçlar konularıyla ilgili konuştu.

Ekonomi

Kışın elektrikli araç kullanımını kolaylaştırmak için nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte detaylar…

TEKNOLOJİ

Elektrikli araçlara olan talep Türkiye genelindeki şarj ağı altyapı çalışmalarını ve şarj istasyonu yatırımlarını da hızlandırdı.

Ekonomi

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre: Şu an ortalama 3 bin 500 ikinci el elektrikli araç var. Bu sayı 2024’te...

Sigorta Gündemi

Yakıt maliyetlerinin giderek yükselmesi ve çevre dostu ulaşımın önem kazanmasıyla birlikte, elektrikli ve hibrit araçların kullanımı hızla artıyor.

TEKNOLOJİ

Dünyada ve Türkiye’de şu anda yollarda kaç elektrikli araç var? Önümüzdeki yıllarda elektrikli araç sayısı kaça ulaşacak? Bu soruların cevabı...

Sigorta Gündemi

Aksigorta, Türkiye’de bir ilke imza atarak sadece elektrikli araç müşterilerine özel yeni bir ürün geliştirdi: e-kasko