Ender Güzeler Haberleri

Ender Güzeler haberleri ve güncel Ender Güzeler gelişmeleri, Ender Güzeler ile ilgili tüm video, Ender Güzeler fotoğrafları ve Ender Güzeler haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler: Odağına insanı alan bir sigorta şirketi için en önemli iki unsur güven ve istikrar.

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, müşteriler için güven ve istikrarın önemli olduğunu vurguluyor.

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta bu özel gezi kapsamında acenteleriyle birlikte Endülüs bölgesinin tarihi ve kültürel zenginliklerini birlikte deneyimledi.

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, SİGORTAMNEWS’in dijitalleşmeyle ilgili özel sorusunu böyle cevapladı.

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta ve Lumnion, Unico Sigorta’nın fiyatlama sürecini Lumnion’un yapay zekâ tabanlı platformu üzerinden yürütmek için iş birliği başlattı.

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta; 35. yılına özel sunduğu ürünlere UniKobi Yangın Paket Sigortası ile bir yenisini daha ekliyor.

Sigorta Gündemi

2022 yılında “Değişim, Dönüşüm ve Gelişim” üzerine oluşturduğu iş planını uygulayan Unico Sigorta bu kapsamda yatırımlara devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Unico Sigorta her yıl düzenlediği eksper toplantısını, bu sene 6 Haziran tarihinde Dedeman Bostancı İstanbul Hotel’de gerçekleştirdi.

Sporun Sigortası

Unico Sigorta sponsorluğunda yarışan Barkın Pınar, Türkiye Pist Şampiyonası Maxi Grup İlk Ayak Yarışlarında, liderliğe yerleşti.