EY Türkiye Haberleri

EY Türkiye haberleri ve güncel EY Türkiye gelişmeleri, EY Türkiye ile ilgili tüm video, EY Türkiye fotoğrafları ve EY Türkiye haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Ekonomi

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi EY (Ernst & Young), CEO Görünümü 2024 Araştırma sonuçlarını açıkladı.

TEKNOLOJİ

EY (Ernst & Young) Türkiye ve Microsoft Türkiye iş birliğiyle ‘‘Zero Trust ve Siber Güvenlik Uyarlamaları” etkinliği gerçekleştirildi.

Yaşam

Uluslararası danışmanlık, denetim, kurumsal finansman, strateji ve vergi hizmetleri şirketi EY’ın (Ernst & Young) Türkiye ofisine Marka, Pazarlama ve İletişim...

Ekonomi

Finale kalan adaylar EY Türkiye’de staj imkânı için değerlendirilecek ve EY Türkiye’nin vergi bölümü profesyonelleriyle birebir çalışma fırsatı yakalayacak.

Ekonomi

EY Türkiye Teknoloji Danışmanlığı Bölümü Liderliği görevine Berna Yıldız getirildi. Yıldız, Kasım ayı itibariyle yeni görevine başladı.

TEKNOLOJİ

EY (Ernst & Young), yapay zekâ (AI) inovasyon ve geliştirme çalışmalarının tümünü tek bir platformda, “EY.ai” altında topladı.

Ekonomi

Uluslararası alanda danışmanlık, denetim, vergi, strateji ve kurumsal finansman hizmetleri sunan EY (Ernst & Young), Türkiye’de büyümeye devam ediyor.

TEKNOLOJİ

İdeallerini gerçekleştirmek ve vizyonlarını gerçeğe dönüştürmek isteyen kadın girişimciler için düzenlenen EY (Ernst & Young) Girişimci Kadın Liderler Programı’nın 2023...

Sigorta Gündemi

Ege Bölgesi’ndeki şirketlerin büyümesine katkı sağlamak ve operasyonlarına destek olmak üzere İzmir ofisinde Gümrük ve Küresel Ticaret Hizmetlerini devreye aldı

Sigorta Gündemi

Türkiye’de yedinci yılına giren programa başvurular, 15 Ağustos 2023’e kadar EY Türkiye web sitesi üzerinden yapılabilecek.

Sigorta Gündemi

EY (Ernst & Young) tarafından düzenlenen Girişimci Kadın Liderler Programı için başvuru süresi uzatıldı.

Ekonomi

EY (Ernst & Young), iki fazlı gerçekleştirdiği Avrupa Ülke Çekiciliği Araştırması’nın 2023 versiyonunu yayınladı.