KASKO Haberleri

KASKO haberleri ve güncel KASKO gelişmeleri, KASKO ile ilgili tüm video, KASKO fotoğrafları ve KASKO haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen zincirleme kazada içlerinde lüks otomobillerin olduğu 7 araç birbirine girdi.

Sigorta Gündemi

Son 10 yılda ülkemizde yaşanan dolu yağışlarında ciddi bir artış yaşanırken, özellikle otomobillerde yağışla birlikte büyük hasarlar oluşuyor.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, global otomobil üreticisi olarak Türkiye pazarına giriş yapan BYD markası ile iş birliği yaptı.

Sigorta Gündemi

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Neova Sigorta, 2023 yılında da kasko branşında hem poliçe adedinde hem de prim üretiminde büyümeyi...

Sigorta Gündemi

Aksigorta, elektrikli otomobil üreticisi olarak Türkiye pazarına giriş yapan BYD markası ile iş birliği yaptı.

Sigorta Gündemi

Aksigorta ve Arvento kurdukları yeni iş birlikleri ile müşterilerinin güvenli ve ekonomik sürüş deneyimini avantajlarla buluşturuyor.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, yeni reklam filminde Kasko Sigortası’nın trafikteki kötü anları güzel hatıralara dönüştürme gücüne odaklanıyor.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta Bireysel Ürün Fabrikası Direktörü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Fatih Göze, AXA Elektrikli Araç Kasko Sigortası’nın farklılıklarını anlattı.

Sigorta Gündemi

Kasko kapsamına giren tüm risklere karşı teminat sunan Anadolu Sigorta ‘Elektrikli Araç Sigortası’, yolda kalma endişesini ortadan kaldırıyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, sürdürülebilir ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, yeni Elektrikli Araç Kasko Sigortası ürününü sundu.

Sigorta Gündemi

Yakıt maliyetlerinin giderek yükselmesi ve çevre dostu ulaşımın önem kazanmasıyla birlikte, elektrikli ve hibrit araçların kullanımı hızla artıyor.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, Türkiye’de bir ilke imza atarak sadece elektrikli araç müşterilerine özel yeni bir ürün geliştirdi: e-kasko