MAHER HOLDİNG Haberleri

MAHER HOLDİNG haberleri ve güncel MAHER HOLDİNG gelişmeleri, MAHER HOLDİNG ile ilgili tüm video, MAHER HOLDİNG fotoğrafları ve MAHER HOLDİNG haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Maher Holding üç şirketiyle birlikte İstanbul Dişhekimleri Odası'nın düzenlediği İstanbul Buluşması’na katıldı.

Sigorta Gündemi

“İyi sürücü, kötü sürücünün zararını karşılamayacak. Geliştirilecek formülle dosya masrafları azalacak”

Sigorta Gündemi

Yerel seçimler yaklaştıkça siyasi tansiyonun arttığı Başkent Ankara’da gündem bu defa sigorta ve ‘sigortadan fazlası’ idi.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün yeni ofis açılışında acenteleriyle Ankara’da bir araya geldi

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigortacılık Grubu Başkanı ve TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, sigortacılıkla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Sigorta Gündemi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Sigorta Fuarı’nda, 13-15 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti.

Sigorta Gündemi

TSB Başkan Yardımcısı ve Maher Holding Sigortacılık Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, 2. Uluslararası Sigorta Fuarı’nda sürdürülebilirlik vurgusu yaptı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Grubu, Türk Eğitim Vakfı ile İyilik Peşinde Koş hareketine katılıp bağış kampanyalarına destek oldu.

Yaşam

Quick Art Space, kurucu direktörü Nergis Abıyeva’nın küratörlüğündeki ilk sergiyi 28 Ekim - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Sigorta Gündemi

Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen’in katılımıyla Quick Tower’da düzenlenen resepsiyona yönetim kadrosu ve holding çalışanları tam kadro katılım sağladı.

Yaşam

İlk defa izleyicilerle buluşacak yapıtları da içeren sergi, Quick Tower’ın mimari özelliklerinden ve kendisini konumlama biçiminden yola çıkarak kurgulandı

Ekonomi

Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Levent Uluçeçen, yeni inşaat projelerine sigorta şirketlerinin de dahil olması gerektiğini söyledi.