Otomotiv Haberleri

otomotiv haberleri ve güncel otomotiv gelişmeleri, otomotiv ile ilgili tüm video, otomotiv fotoğrafları ve otomotiv haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Ekonomi

Online ilan platformu arabam.com aylık fiyat endeksine göre; Mart ayında ikinci el araç fiyatlarında yüzde 1 puan yükseldi.

Ekonomi

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem: Otomotiv yatırımlarını Avrupa ülkelerine kaptırmadan ülkemize çekmek her zaman mümkün.

Ekonomi

2. El Oto Raporu’nun 2023 yılının genel değerlendirmesine ait verilerinin yer aldığı güncel sayısında, sektöre dair önemli trendler paylaşıldı.

Ekonomi

Türkiye’nin en eski yedek parça şirketlerinden MOTOR AŞİN, otomotiv yan sanayisinin geldiği noktaya ışık tuttu.

Ekonomi

Doğuş Otomotiv, otomotiv sektöründen çekileceği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı: Otomotiv Sektöründen Çıkmıyoruz

Yaşam

Araç yedek parça ve satış sonrası sektöründe faaliyet gösteren Motor Aşin, deprem bölgesindeki otomotiv sektörünün kalkınma planlarına ilişkin notlar paylaştı.

Analiz

Allianz Trade’nin Küreselden Yerele 2023 Otomotiv Sektörü Risk Raporu’nda çip krizinin devam ettiğine vurgu yapılıyor.

TEKNOLOJİ

Otomotiv teknolojisi benchmarking kuruluşu A2MAC1 gelecekteki stratejik büyümesinde önemli bir adım olarak Türkiye’de faaliyete geçti.