RS Otomotiv Grubu Haberleri

RS Otomotiv Grubu haberleri ve güncel RS Otomotiv Grubu gelişmeleri, RS Otomotiv Grubu ile ilgili tüm video, RS Otomotiv Grubu fotoğrafları ve RS Otomotiv Grubu haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

RS Otomotiv Grubu’nun organize ettiği Sigorta Sektörü Voleybol Turnuvası’na KASİDER kendi takımıyla katılacak.

Sporun Sigortası

İlk geçen sene düzenlenen turnuva, 17-19 Mayıs tarihlerinde İstanbul-Maltepe İBB Spor Tesisleri’nde oynanacak.

Sporun Sigortası

RS Otomotiv Grubu, geleneksel hale getirdiği Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası’nı bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu, geçtiğimiz yıl 11 şehirde büyük yıkıma neden olan depremlerden etkilenen çocuklarımızı bu bayramda da unutmadı.

Sigorta Gündemi

Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar, seyahat planlarını hayata geçirmeye başladı.

Sigorta Gündemi

Otomotiv satış sonrası hizmetlerine öncülük eden RS Otomotiv Grubu’nun amiral gemisi konumundaki RS Servis’in kurumsal yapısı güçlenmeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Otomotiv satış sonrası hizmetler sektöründe faaliyet gösteren RS Otomotiv Grubu’nda yeni bir üst düzey atama daha gerçekleşti.

Sigorta Gündemi

Otomotiv satış sonrası sektöründeki hizmetlerin gelişimine öncülük eden RS Otomotiv Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu’na dahil olan Turgut Yüksekdağ ve Esra Hepileri, şirketin istikrarlı büyüme stratejisine katkıda bulunacak.

Yaşam

RS Boyasız Onarım, mini onarım kapsamında müşterilerine tuş takımı restorasyonu hizmeti vererek araçları yeniden şık görüntüsüne kavuşturuyor.

Yaşam

RS Otomotiv Grubu, TED ile Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında çocukların eğitimi için 45. İstanbul Maratonu’una katıldı.

Sigorta Gündemi

RS Servis, mini onarımda sigorta sektörü ile iş birliklerini geliştirerek liderliğini sürdürmeye devam ediyor.