SEDDK Haberleri

SEDDK haberleri ve güncel SEDDK gelişmeleri, SEDDK ile ilgili tüm video, SEDDK fotoğrafları ve SEDDK haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası (Trafik sigortası) primlerine Haziran ayı itibariyle zam geliyor

Sigorta Gündemi

AcnTURK Genel Müdürü Ali Murat Dişci, alınan izin doğrultusunda, 22 Mayıs 2024 tarihinde sermaye artışı gerçekleştirileceğini belirtti.

Sporun Sigortası

RS Otomotiv Grubu, geleneksel hale getirdiği Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası’nı bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) yoluna Uğur Gülen’le devam edecek. İkinci defa seçilen Gülen neler söyledi?

Sigorta Gündemi

Sigortacılık Kanunu'nda değişikliği taslağı önemli ölçüde tamamlandı. Yöneticilere yaptırımlar geliyor.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Sigortacılık Sektöründe Enflasyon Muhasabesi Uygulaması Hakkında Genelge yayınladı.

Sigorta Gündemi

Kefalet poliçeleri ve senetlerinin gerçekliği ve geçerliliği ücretsiz olarak kontrol edilebilecek.

Sigorta Gündemi

Bir süredir ülke genelinde devam eden Bitkisel Ürün Sigortaları Tekamül Eğitimlerinin Elazığ ayağı, 15 Şubat’ta düzenlendi.

Sigorta Gündemi

SEDDK, acenteleri yakından ilgilendiren Sigorta Aracıları İçin Teklif Platformu Hakkında Genelge yayınladı.

Sigorta Gündemi

SEDDK Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmeliğin 15’inci maddesinin dördüncü fıkrasının uygulanmasına ilişkin genelge...

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Sigorta ve Reasürans Brokerleri Yönetmeliğinde değişikliğe gittiğini duyurdu.

Sigorta Gündemi

SEDDK sigorta şirketlerini yakından ilgilendiren muallak tazminat karşılığı genelgesinin yedinci maddesinde değişikliğe gitti.