SİGORTA HABERLERİ Haberleri

SİGORTA HABERLERİ haberleri ve güncel SİGORTA HABERLERİ gelişmeleri, SİGORTA HABERLERİ ile ilgili tüm video, SİGORTA HABERLERİ fotoğrafları ve SİGORTA HABERLERİ haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

AgeSA, Youth Awards’ta "Gençler Tarafından En Çok Çalışılmak İstenen Sigortacılık Şirketi" kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Sigorta Gündemi

Geçtiğimiz günlerde 65.yılını kutlayan Ray Sigorta’da, uzun vadeli stratejik planlar doğrultusunda organizasyon yapısı geliştirilip yenilendi.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de yedinci yılına giren programa başvurular, 15 Ağustos 2023’e kadar EY Türkiye web sitesi üzerinden yapılabilecek.

Sigorta Gündemi

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) eski Genel Müdürü Serpil Günal, sigortacılıkla ilgili önemli bir göreve getirildi.

Sigorta Gündemi

Allianz,6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ta yeni öğretim yılına UNICEF desteğiyle başlayan okulu ve konteyner kenti ziyaret etti.

Bireysel Emeklilik

MetLife Türkiye, 1 Eylül-31 Aralık 2023 tarihleri arasında BES satın alan müşterilerine 1.000 TL’ye varan ek katkı payı sunuyor.

Sigorta Gündemi

Neova Katılım Sigorta, acentelerinin işlemlerini hızlandıracak ve hızlı poliçe kesilebilmelerine olanak sağlayacak yeni bir uygulamaya imza attı.

Sigorta Gündemi

TSB Başkan Vekili Taylan Türkölmez, 2023’ün ilk altı ayına ilişkin mali sonuçlar hakkında yaptığı açıklamada, yarı yılda yatırım gelirlerinde sağlanan...

Sağlık Sigortaları

Anadolu Sigorta müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda anlaşmalı sağlık kurumları ağını genişletmeye devam ediyor. Anadolu Sigortalıların Türkiye’nin birçok ilinde hizmet alabilecekleri anlaşmalı...

Sağlık Sigortaları

NG Türkiye, Zurich Sigorta iş birliğiyle geliştirdiği Turuncu Patiler Sigortası ile evcil hayvanlara özel sağlık sigortası sunuyor.

Sigorta Gündemi

Uluslararası sigorta şirketlerinin Karadeniz'deki Rus limanlarını kullanan tankerler için sigorta primini artırdığı açıklandı.

Sigorta Gündemi

Türk Nippon Sigorta’da Teknik ve Reasürans, Hasar ve Aktüerya birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine İlkay Akpınar getirildi.