SOMPO SİGORTA Haberleri

SOMPO SİGORTA haberleri ve güncel SOMPO SİGORTA gelişmeleri, SOMPO SİGORTA ile ilgili tüm video, SOMPO SİGORTA fotoğrafları ve SOMPO SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sağlık Sigortaları

Sompo, yeni ürünü “Komplikasyon Sigortası” ile Türkiye’de sağlık alanında hizmet almak isteyenleri, oluşabilecek komplikasyonlara karşı güvence altına alıyor.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, acenteleriyle bölge içi iş birliğini artırmak ve stratejik hedeflerini paylaşmak üzere hayata geçirdiği ‘Sompo ile Kahve Sohbetleri’nin birincisini...

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, pazarlama ve iletişim sektörünün prestijli ödüllerinden olan The ONE Awards’ta sigorta sektöründe itibarını en çok artıran marka seçildi.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta’da Bireysel Teknik Genel Müdür Yardımcısı görevine Şirzat Çetinkaya getirildi. Çetinkaya, bireysel sigorta süreçlerinden sorumlu olacak.

Sağlık Sigortaları

Sompo Sigorta, Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği (SASDER) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen SASDER 10. Ulusal Kongresi’ne sponsor olarak katıldı.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, 13-15 Kasım tarihlerinde Antalya’da “Gelecek Vizyonu” temasıyla düzenlenen 2. Uluslararası Sigorta Fuarı’na katıldı.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, Samuraylar Kulübü’ne üye olan acenteleri yurt dışı seyahatlerinde buluşarak yeni yıl başlamadan önce motivasyon ve enerji topladı

Yaşam

Cumhuriyet'in 100. yılında 100 kişilik bir ekiple koşuya katılan Sompo Sigorta, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın Umutlu Kart projesi için bağış...

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, 2023 Acenteler Toplantısını Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 500 acentesinin katılımıyla Kıbrıs Limak Otel’de gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, doğaya saygılı sigortacılık anlayışı kapsamında elektrikli ve hibrit araçların bataryalarını teminat altına alan Çevre Dostu Kasko ürününü müşterilerine...

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, TSS ürününü ilk satışa sunduğu 2016’dan bu yana sektörün bu üründeki ortalama büyümesinin 10 puan üzerinde büyüdü.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta müşteri ihtiyaçlarını doğru anlayıp, en iyi şekilde karşılayarak sektörde rakiplerden ayrışmak amacıyla pek çok çalışma gerçekleştiriyor.