TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ Haberleri

TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri ve güncel TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ gelişmeleri, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ ile ilgili tüm video, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ fotoğrafları ve TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, ülkemizin 11 ilini etkileyen ve asrın felaketi olarak tanımlanan depremlerin yıl dönümünde bölgedeydi.

Sigorta Gündemi

Asrın depreminin birinci yıldönümünde bölgede bulunan Türkiye Sigorta Birliği yönetiminden dikkat çeken açıklama

Sigorta Gündemi

TSB Yönetimi ve sektörün üst düzey Yöneticileri 6 Şubat depreminin yıl dönümünü deprem bölgesinde geçirecek.

Sigorta Gündemi

 Türkiye Sigorta Birliği, Gri Sigorta ve Mellce Sigorta şirketlerinin iptal edilen poliçeleri nedeniyle oluşabilecek sigortalı mağduriyetinin önlenmesi amacıyla; tüm sigorta...

Sigorta Gündemi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, tasarruf vurgusu yaparak cari açığın kapatılmasında sigortacılığın öneminin altını çizdi.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen, BES’in 20 yıl 700 milyar TL fon büyüklüğünü aşarak gücünü ispat ettiği vurguladı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, Gri Sigorta ile Mellce Sigorta’ya neden el konulduğunu ve bundan sonra yapılacakları anlattı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği, el konulan şirketlerin sigortalılarının haklarının korunması için her türlü tedbirin alındığını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin Cüneyt Özdemir ve ekibiyle hazırladığı belgesel çalışmasında sona yaklaşıldı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), deprem sigortaları tarifesinde değişikliğe gitti. Yeni tarife 1 Ocak’tan itibaren uygulanacak.

Sigorta Gündemi

Uluslararası Sigorta Zirvesi’nin son panelinde Kahramanmaraş depreminden alınan dersler sigortacılar tarafından dile getirildi.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanlığı’na seçilen Uğur Gülen’i kabul etti.