Eroğlu, sosyal medya platformu Linkedin hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz hafta Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığı’na seçilen, kıymetli dostum sayın Uğur Gülen’i kabul ettik. Sayın Uğur Gülen uzun yıllar sektörde ve Birlik komitelerinde çalışmış, Ülkemizin köklü gruplarından Sabancı Grubu’na bağlı sigorta ve emeklilik şirketlerinde yıllardır CEO’luk görevinde bulunan kıymetli bir profesyonel” dedi. 
Eroğlu, “Bilgi birikimi, engin tecrübesi ve vizyoner kişiliği ile Uğur Başkan’ın, Türkiye Sigorta Birliği’ne ve sektörümüze üst düzey katkı sağlayacağına inancım tamdır. 

ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla büyüyor

Ziyaretinde, risklerin çeşitlendiği ve derinleştiği bir dünyada ülkemiz için stratejik sektörler olan sigorta ve emeklilik sektörlerimizin ülkemize, kurumlarımıza, vatandaşlarımıza yapacağı katkıyı maksimize etmek için iş planı ve yol haritası konusunda görüş alişverişinde bulunduk. Liderliğinde TSB ve diğer paydaşlarla tam uyum içinde sırt sırta, omuz omuza vererek ortak akılla ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tekraren kendilerine başarılar dilerim” vurgusu yaptı.

Editör: Yaren Akkuş