TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, 28 Mayıs tarihinde Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen, Hukukta Sürdürülebilirlik Paneli’ne katıldı.

Programa, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Gökhan Karaca, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat Güneş, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Burçin Aydoğdu ve Dr. Öğr. Üyesi Eray Aksın Atar ile fakülte akademik, idari personeli, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve öğrenciler iştirak etti.

Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor

Panel kapsamında, “Türkiye Yüzyılı’nda TARSİM” başlıklı sunum gerçekleştiren Genel Müdür Engürülü, değişen iklim koşulları ve artan doğal afetlere bağlı olarak, tarımsal üretimde sürdürülebilirlik sağlayabilmek amacıyla ülkemizde faaliyet gösteren TARSİM’in önemi hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, katılımcıların ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Programın devamında, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Genel Müdür Engürülü’ye, katılım ve katkılarından ötürü plaket takdim ederken, TARSİM adına plaketi teslim alan Genel Müdür Engürülü ise panele katılmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

Editör: Hasan Burak Karadeniz