TOBB SAİK İstanbul İl Delege Seçimleri’ne Acenteler Birlik Platformu’nun (ABP) oluşturduğu Beyaz Liste delegesi olarak katılan Erdemli Sigorta Aracıları Platformu (ESAP) Başkanı Mehmet Ali Işık, bir açıklama yayınladı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) merkez binasında 7 Temmuz’da yapılan ve TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut’un yeniden başkan adayı olduğu Lila Liste’nin kazandığı seçimlere yönelik Işık’ın açıklaması şöyle:

Değerli Meslektaşlarım,

VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor

Kısa ve yorucu bir zaman diliminde çok ciddi efor harcayarak hazırlandığımız Türkiye Odalar Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Kurulu (TOBB SAİK) İstanbul delegasyon seçimlerini yaklaşık 1000 Sigorta acentesi meslektaşımızın katılımıyla tamamladık. Bayram sonrası ve birçok acente arkadaşımızın tatilde olduğu bir dönemde böylesine ciddi bir katılımın olması bizi ve sektörümüzü ziyadesiyle memnun etmiştir. Uzak yakın demeden sandığa gelerek mesleğine sahip çıkan, katılımlarıyla sektör sorunlarımızın bir an önce çözüme kavuşabilmesi noktasında güç gösterisinde bulunan tüm acente meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu seçim kampanyası döneminde güç birliği yaparak seçime birlikte girdiğimiz, Acenteler Birlik Platformu (ABP) başkanımız Sayın Hüseyin Duru’ya, Genel Sekreterimiz Sayın Mesut Kökçü’ye Platformumuzu oluşturan Acentem Sigorta Aracıları Derneği (ASİAD), Profesyonel Sigorta Aracıları Derneği (PASAD), Sigorta Acenteleri Derneği (SAB), Sigorta Acenteleri İşveren Sendikası (SAİS), Daha Güçlü Acenteler Platformu (DGAP) başkan ve yönetim kurullarına, Başkanlığını yaptığım Erdemli Sigorta Aracıları Platformu (ESAP) yönetim kuruluna, Acenteler Birlik Platformu (ABP) Seçim Koordinasyon Merkezindeki çalışma arkadaşlarımıza, Acenteler Birlik Platformumuzun Beyaz listesinde bulunan vefakar delege adaylarımıza, gerek fiziki gerekse telefonla acente ziyareti yapıp acente meslektaşlarımızın sandığa katılmalarını sağlayan acente dostlarımıza, zamanlarından feragat edip seçime katılarak mesleğine sahip çıkan tüm acente dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.

AVDAGİÇ VE İTO’YA TEŞEKKÜR

Seçim günü İstanbul Ticaret Odası (İTO) merkez binasını ve meclis salonunu kullanımımıza tahsis eden, hiçbir talebimizi geri çevirmeyen, acentelerimize ikrama varıncaya kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sürekli yanımızda hissettiğimiz Oda başkanımız Sayın Şekib Avdagiç ve yönetim kuruluna, odamızın genel sekreteri Sayın Prof. Dr. Nihat Alayoğlu’na, seçim günü fiziki olarak sürekli yanımızda olan genel sekreter yardımcısı Sn. Av. Nurcan Turan’a, seçim organizasyonunu yapan ve  sorunsuz bir şekilde nihayete erdiren, İTO Sicil Müdürlüğü, Üyelik Hizmetleri Müdürlüğü ve Sigortacılık Bölümü yönetici ve çalışanlarına, seçim günü bizlere yardımcı olan odamızın sair çalışanlarına teşekkür ediyorum.

TOBB SAİK İstanbul delegasyon seçimini kazanan Acentenin Sesi grubu başkanı Sayın Levent Korkut’u, ekibini ve delege olmaya hak kazanan acente meslektaşlarımızı tebrik ediyorum.

Kaybetmek bazen kazanmaktan daha evlâdır. ‘’Galiptir bu yolda mağlup’’ ifadesi bir şekilde bu durumu ifade etmektedir. Bundan dolayı bu seçimin kaybedeni olmamış, kazananı İstanbul’da faaliyet gösteren tüm sigorta acentesi meslektaşlarımız olmuştur. Kazanan sektörümüz olmuştur. Bundan sonra bize düşen görev sektör sorunlarımızı seçilecek olan yeni TOBB SAİK yönetimine iletmek, ilettiğimiz sorunların takipçisi olmak, sektörümüz ve acente meslektaşlarımızın lehine yapacakları hizmetlerde desteklemek, sektörümüzün ve acente meslektaşlarımızın aleyhinde olacak işlerde de şiddetle karşılarında durmak olacaktır.

Her son yeni bir başlangıçtır. Hız kesmeden sektörümüz için sevgi, sabır ve istikrarla çalışmaya devam edeceğiz. 

Mehmet Ali IŞIK
Erdemli Sigorta Aracıları Platformu (ESAP) Başkanı

Editör: Hasan Burak Karadeniz