Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Elimden geldiğince bir sigorta yöneticisi olarak Türk sporuna her alanda destek vermeye çalıştım. Magdeburger Sigorta olarak bir hikâye yazmaya başladık, bu daha bir başlangıç” dedi.

Magdeburger Sigorta ile Fenerbahçe Kulübü arasında yapılan “Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı Resmi Sponsorluğu” anlaşmasının imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleşti.

AcnTURK Sigorta’dan Türk futboluna katkı AcnTURK Sigorta’dan Türk futboluna katkı

Bu iş birliği çerçevesinde Magdeburger Sigorta’nın logosu, 2023-24 voleybol sezonunda Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın şortlarının sol paçasında yer alacak.

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt ve Fenerbahçe Voleybol Takımları Sportif Direktörü Dariusz Stanicki’nin konuşmacı olarak yer aldığı törende kulüp yetkilileri ve Magdeburger Sigorta yöneticileri de hazır bulundu.

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu yaptığı konuşmada, “Elimden geldiğince bir sigorta yöneticisi olarak Türk sporuna her alanda destek vermeye çalıştım. Magdeburger Sigorta olarak bir hikâye yazmaya başladık, bu daha bir başlangıç” vurgusu yaptı.

Heyecanlı ve gururlu olduğunu ifade eden Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Öncelikle Başöğretmenimizi saygıyla anıyorum. Bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Şu anda yuvamdayım. İyi bir Fenerbahçe taraftarıyım. Bununla da gurur duyuyorum. Bir sigorta yöneticisi olarak Türk sporuna her alanda destek vermeye çalıştım. 7 sene önce de çalıştığım şirketlerim ve Fenerbahçe bana taraftarı olduğum kulübe sponsor olma şerefi yaşatmıştı. 7 yıl önce başka firma bugün başka bir firma ile Fenerbahçe’ye sponsor oluyoruz. Magdeburger Sigorta yöneticisi olarak ve bu yolda Fenerbahçe ile bir araya geldiğimiz için heyecanlıyım. Magdeburger Sigorta olarak bir hikâye yazmaya başladık. Bu daha bir başlangıç. Magdeburger Sigorta, 1844 yılından bu yana faaliyet gösteren çok köklü bir firma. 5 yıl önce de Bor Holding bünyesine katıldılar. Her zaman yaptığımız gibi Türkiye için, sigortacılık sektörü için, Türkiye’de sigortalılığı arttırmak için ama bir yandan da Fenerbahçe gibi güçlü kurumlar ve STK’larla sigortacılığı da sevdirmek için, bu arada da spora ve sporcuya destek olmak için tekrar buradayım. Gurur duyuyorum. Magdeburger Ailesi’nin yoğun katılımı için de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan sponsorluğun detayları hakkında bilgi verdi. Kızılhan, “Desteğiyle her zaman yanımızda olmuş çok iyi bir Fenerbahçeli olan Sevgili Ceyhan Hancıoğlu ile bugün birlikte olduğumuz için de ayrıca mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Magdeburger Sigorta’nın logosu, 2023-24 voleybol sezonunda Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımızın şortlarının sol kısmında yer alacak. Erkek Voleybol Takımımızın resmi sponsoru olarak büyük Fenerbahçe ailemize katılan Magdeburger Sigorta’ya aramıza hoş geldiniz diyorum.
Sponsorluk anlaşmamızın her iki taraf için de hayırlı olmasını, takımımızın nice başarılarını birlikte kutlamayı diliyorum" diye konuştu.

MAGDEBURGER SİGORTA HER ANINDA YANIMIZDA OLACAK

Fenerbahçe Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üysi Simla Türker Bayazıt ise “Bugün, Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımızın yeni iş birliğini duyurmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Magdeburger Sigorta ile imzaladığımız bu önemli sponsorluk anlaşması, hem kulübümüz hem de Magdeburger Sigorta için kıymetli bir birlikteliğin başlangıcı olduğuna inanıyor ve uzun süreli olmasını temenni ediyoruz. Magdeburger Sigorta logosu bu sezon takımımızın şortunda yer alacak.  Kısaca Magdeburger Sigorta voleybolun her anında yanımızda olacak. Bu anlaşma, takımımızın başarılarına ve hedeflerimize ulaşmasında bize büyük bir destek sağlayacak.  Takımımızın pes etmeyen mücadeleci ruhuyla bizleri gururlandırmaya devam edeceğine de yürekten inanıyorum. Magdeburger Sigorta'ya da bu büyük aileye hoş geldiniz derken iki marka arasındaki iş birliğinin uzun soluklu ve başarılı olmasını temenni ediyorum.
Sevgili Ceyhan Hancıoğlu bildiğiniz gibi spora ve voleybola çok yakın biri. Her zaman Fenerbahçe’nin ve bizim yanımızda olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde açıklama yaptı. 

Son olarak söz alan Fenerbahçe Voleybol Takımları Sportif Direktörü Dariusz Stanicki, "Ceyhan beye çok teşekkür ediyorum. Tekrardan voleybol ailemize hoş geldiniz. Bizlere senelerce destek oldu. Bu sezon da Magdeburger Sigorta olarak bizi sigortaladı. Şimdi daha güvenli olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve imzalı takım forması Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt tarafından Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’na takdim edildi.

Editör: Yaren Akkuş