Maher Holding bünyesinde faaliyet gösteren Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın ortaklığıyla Mayıs 2023’de kurulan QCAR Mobilite’nin ilk ofisi İstanbul Ataköy’de bulunan NEF 22’de hizmete girdi. SİGORTAMNEWS olarak takip ettiğimiz açılışta Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “QCAR aslında bir mobilite şirketi, bir araç kiralama şirketi gibi gözükse de çok daha büyük fonksiyonları olacak ve bu ekosistemin en önemli parçalarından biri haline gelecek” dedi.

Sigorta sektöründe bir dönüşüm yaşandığını vurgulayan Yaşar, “Finansal malzeme dönüşümü için bir altyapı oluşturuyoruz. Yani bu alanda bir yandan bir altyapıyı yatırımlar vasıtasıyla oluşturmaya çalışıyoruz. Bir yandan da tabii ki mevzuatsal altyapının oluşması için de bir takım faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu finansal gelişimi sigortalılarımız ve acentelerimiz lehine kullanmanın çabası içerisindeyiz. QCAR aslında bir mobilite şirketi, bir araç kiralama şirketi gibi gözükse de çok daha büyük fonksiyonları olacak ve bu ekosistemin en önemli parçalarından biri olacak bir şirketimiz” diye konuştu.

QCAR Mobilite Genel Müdürü Barış Sezen ise “Öncelikle hepinize çok teşekkürler. Bu güzel, heyecanlı günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için. Acentelerimizle beraber yol yürüyeceğiz. Birlikte daha güzel şeyler yapabilmek için farklı hizmetler sunuyor olacağız. Bunların başında da mobilite geliyor. Sadece araç kiralama şirketi olmayacağız. Farklı alanlarda da mobiliteyi müşterilerimize sunuyor olacağız. Bunu da ilk adımına buradan atıyoruz. Başka açılışlarda inşallah bir araya geliriz” dedi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy da açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kurumumuz çalışanlarımız, çözüm ortaklarımız için çok önemli bir gün olduğunu düşünüyorum. Burası bir başlangıç. İnşallah devamı gelecek. Hepimize hayırlı olsun.”

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ ise “QCAR Mobilite’nin sektöre girişinde önemli bir adım. Grup için de herhalde çok önemli sinerji yaratacak. Bizler de finans şirketi olarak elimizden gelen desteği vericez. Güzel bir açılış, güzel bir başlangıç. Devamını diliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

QCAR Mobilite mağazasının lokasyonu şu şekilde: Ataköy NEF 22, E Blok No: 22/5B. Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi D 100 Güney Yan Yolu (Yenibosna Metrobüs Durağı Yanı)

BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı BİMTES’ten AVM yönetimlerine açık çağrı

Haberimizin videosunu aşağıdaki sosyal medya linklerimizden izleyebilirsiniz.

İNSTAGRAM

LİNKEDIN

FACEBOOK

Editör: Veli Karadeniz